Főoldal > sales > Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!(X)

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!(X)

0

Írta:

Túl sok időt vesz igénybe? Túlságosan fájdalmas? A világon első kettős epilátora, a Braun Silk-épil szeretné eloszlatni az epilálással kapcsolatos tévhiteket! 1. Az epilálás fájdalmas! Na jó, mindannyian tudjuk, hogy szépségünk megőrzése bizonyos erőfeszítéseket kíván meg tőlünk, és noha vannak akiknek az epilálás kellemetlen, az első használatot követően, minden alkalommal egyre csökken majd ez az […]

Túl sok időt vesz igénybe? Túlságosan fájdalmas? A világon első kettős epilátora, a Braun Silk-épil szeretné eloszlatni az epilálással kapcsolatos tévhiteket!

1. Az epilálás fájdalmas!

Na jó, mindannyian tudjuk, hogy szépségünk megőrzése bizonyos erőfeszítéseket kíván meg tőlünk, és noha vannak akiknek az epilálás kellemetlen, az első használatot követően, minden alkalommal egyre csökken majd ez az érzés, míg végül teljesen el is tűnik. Az új „Wet&Dry” vagyis a zuhany alatt vagy fürdőkádban is használható modellek kíméletesek a bőrhöz.

2. Közvetlenül az epilálást követően lábaim még nem állnak készen az indulásra.

Vannak, akik bőrén az epilálást követően piros pöttyök jelennek meg, de aggodalomra semmi ok: ez mindenkinél előfordul, és hamar elmúlik! Amennyiben zavar, végezd az epilálást az esti órákban, s mire másnap kilépsz az utcára, már rég feledésbe merülnek a pöttyök!

Pictures-for-the-articles-v.jpg ()

3. Úgy vélem, az epilálás túl sok időt vesz igénybe. Én egyszerűen csak zuhanyzás közben, minden reggel gondolkodás nélkül kezembe veszem a borotvát.

Való igaz, hogy az epilálás valamivel több időt vesz igénybe, mint a borotválás, de minél gyakrabban végzi valaki, annál gyorsabban megy, ráadásul mi az a két perc extra, amikor lábaink akár 4 héten át is megőrzik selymességüket és simaságukat? A Braun Silk-épil 7 kettős hatású epilátor a világon az első olyan készülék, amely az epilálást a Gillette Venus technológiával ötvözi. Az epilátor csipeszei kiemelik a szőrszálakat a gyökerüknél fogva, majd a beépített pengék egyetlen lehúzással eltávolítják a makacs szőrszálakat! Szépségápolási rutinunk részeként a Wet&Dry modellek pedig még a fürdőkádban, vagy a zuhany alatt is használhatóak.

4. Epilálás? Az ugyanaz, mintha villanyborotvát használnék, nemde?

A villanyborotva a 80-as éveké! A borotva a bőr felületén vágja el a szőrszálakat, az epilátor pedig csipeszekkel rendelkezik, amelyek a gyökerüknél fogva távolítják el azokat. Ez annyit jelent, hogy az újranövekedő szőrszálak már sokkal lassabban és vékonyabban törnek a bőrfelszínre, mint korábban. Győződj meg róla!

5. Az epilátor nem olyan alapos, mint a borotva.

Az epilálás során maradhatnak ki szőrszálak, így a kiváló eredmény érdekében többször is „át kell menni” ugyanazon a bőrfelületen. Mindemellett próbáld meg lassabban végigvezetni az epilátort a bőrödön, vagy próbáld ki a világon elsőként bemutatkozó Braun Silk-épil 7 kettős hatású epilátor, amely átlagosan a szőrszálak 96%-át is képes eltávolítani, egyetlen lehúzással.

6. Az epiláláshoz bizonyos hosszúságúra kell növeszteni a szőrszálakat. Ez nem fog menni nyáron.

A Silk-épil-lel történő epilálás során a homokszemcse méretű borosták is eltávolíthatóak – végtére is, miért akarná bárki is megnöveszteni a lábán található szőrszálakat?

7891_Attachments-copy.jpg ()

7. Az epilátor egy elektromos készülék, és én nem vagyok túl jó azok használatában. Ez inkább férfiaknak való

Hölgyeim, ez itt a 21. század, a nők világa! Hogyne tudnád használni az epilátort – egyszerűbb, mint gondolnád! Különböző tulajdonságai segítségével – mint pl. a Smart Ligh lámpa – könnyedén irányíthatod a készüléket az epilálás közben, amely még a legvékonyabb szőrszálakat is megvilágítja az alapos szőrtelenítés érdekében. Mindemellett a kétféle sebességfokozat közül egyszerűen kiválaszthatod, hogy a műveletet ultra kíméletesen vagy ultra hatékonyan szeretnéd végezni!

8. Nem ismerek senkit, aki boldog lenne az epilátor használatától

Mi igen! Világszerte 18 millió nő fedezte fel az epilálást – ők nem tévedhetnek mindnyájan. Tudj meg többet a www.braun.com honlapján!


További cikkeink a témában

Oeko-Tex® textília – bőrbarát és biztonságos ruhaneműk az ALDI-nál!

Írta:
0

Gardróbunk új ékességének, vagy lakásunk legfrissebb textil díszítőelemének kiválasztása nem is olyan könnyű feladat: a szín, a minta illeszkedjen stílusunkhoz, egyéniségünkhöz, a forma emelje ki alakunk előnyös vonásait, vagy otthonunk szépségét. Emellett azonban arra is érdemes ügyelni, hogy a megvásárolt ruhanemű humánökológiailag ellenőrzött minőségű legyen, vagyis a gyártása során ne használjanak fel a környezetre és […]

Húsból érdemes a magyart keresni

Írta:
0

Egyre többen figyelnek vásárlásaik során arra, hogy magyar terméket vegyenek. Ezt sokszor nehéz megoldani, mert a jó minőség és az elfogadható ár nem mindig esik egybe a magyar eredettel. A sertéshúsnál könnyű helyzetben van a tudatos vásárló, hiszen a magyar hús az ország adottságainál fogva jobb, mint az importtermékek, és a magyar eredet is könnyen […]

Mamabarát karácsony (x)

Írta:
0

A kismamák ilyenkor is kíméljék magukat: kerüljék a zsúfoltságot, ügyeljenek a meleg öltözetre. Az egészséges menü, a teljes kiőrlésű gabonatermékek és citrusfélék, a vörös húsok és a tejtermékek fogyasztása, valamint a folyadékpótlás segít a túlevés okozta émelygés elkerülésében.   A Telki Kórház mamabarát szülészete az ünnepek alatt is 24 órás telefonos és személyes ügyeletet tart. […]

Trendi új üzletekkel készül az ünnepekre a WestEnd!

Írta:
0

A tökéletes ajándékot keresed? A WestEnd a legjobb választás az ünnepi bevásárlás közeledtével, hiszen legyen szó akár könyvről, ékszerről, ruhákról, kiegészítőkről, vagy elektronikai cikkekről– itt mindent egy helyen megtalálsz, és a bevásárlás végeztével még egy ebédre is jut időd, de lazíthatsz is a moziban, vagy akár a WestEnd Millennium tetőkertjén található 2.500 m2-es jégpályán. Mindemellett […]

Kövess Facebook-on!
X