Főoldal > sales > A csaptelepet ajándékba adjuk fürdőszobájába! (x)

A csaptelepet ajándékba adjuk fürdőszobájába! (x)

0

Írta:

A RAVAK kollekció tervezésekor olyan design jött létre, amelyet a felhasználók a legjobban használhatónak tartanak. A RAVAK design alapvető követelménye a mindennapi életben való hozzáadott érték, a termek egyszerű használhatósága és a hosszú élettartam – nem unja meg és sokáig élvezni fogja! A tavasztól őszig tartó időszak az otthonteremtés, a lakásépítés, lakásfelújítás ideje. Az otthonok […]

A RAVAK kollekció tervezésekor olyan design jött létre, amelyet a felhasználók a legjobban használhatónak tartanak. A RAVAK design alapvető követelménye a mindennapi életben való hozzáadott érték, a termek egyszerű használhatósága és a hosszú élettartam – nem unja meg és sokáig élvezni fogja!

nagy.jpg ()

A tavasztól őszig tartó időszak az otthonteremtés, a lakásépítés, lakásfelújítás ideje. Az otthonok legféltettebb gyöngyszeme a fürdőszoba, vagy manapság sokszor a fürdőszobák. Sokszor egy a család női, egy a férfi tagjainak, színvilága, formái az egyes ízlésekhez igazítva.

allo.jpg ()Egy intim szféra, melybe azért barátaink, ismerőseink számára bepillantást engedünk. Szeretjük kényelmesre, praktikusra formálni, hisz itt kezdődik-végződik a napunk, meghatározza hangulatunkat.

Trendi burkolat, szép formájú akrilkád, vagy zuhanykabin, hófehér mosdó, ízléses tükör, ez mind a szemnek, kiegészítők, mint egy csúszásgátló szőnyeg, a biztonságos világítás, zenehallgatási lehetőség, könnyen kezelhető csaptelepek, strapabíró zuhanykabin-ajtó, ülőke a kabinba, vizes környezetnek ellenálló bútorok, kézreálló kapaszkodók és fejtámlák, ez pedig mind a kényelemnek, a praktikumnak szól.

A RAVAK kínálatában ez mind megtalálható – kivéve a szőnyeget -, és ami még fontosabb, formailag egymáshoz igazított koncepciókban, rendszerekben kialakítva. A designtervezett kád formájához van alakítva a mosdó formája, de még a csaptelepé és a rendkívül hasznos kádparaváné is.

A kádak jó formai és okos belsőtér-megoldásai a RAVAK rendszereknél egyesítenek egy nagy kádat és egy zuhanykabint is – a függőleges kádfalak és lapos kádfenék maximális teret biztosítanak a fürdéshez és zuhanyozáshoz. A zuhanyozás kényelmet szolgálja a kádparaván, amely megakadályozza a víz kifröccsenését a fürdőszobába.

nagy2.jpg ()
A zuhanykabinokból az adottságok függvényében válogathatunk a szögletes és íves, az edzett biztonsági üveg és műanyag betétlemezesek között, a keretes és keret nélküli ún. pántos változatok egyaránt elérhetők, attól függ, mennyit akarunk láttatni a burkolatból. A kabin lehet kifelé nyíló, kifelé és befelé nyíló, tolóajtós görgővel vagy sínnel, kibillenthető ajtóval vagy leemelhetővel.

allo2.jpg ()A kád a legjobb minőségű, Lucite akrilból készül, üvegszál-megerősítéssel, vagy a speciális RAVAK PU-Plus technológiával, fontos, hogy a saját speciális lábán építsék be és mindegyik típushoz létezik szintén akril előlap. Minden RAVAK kádnak egyedi felhasználása és designja van.

Olyan kádat érdemes választani, melynek tulajdonságai a leendő használója számára a legfontosabbak.

A fürdőszobabútorok mélyrehatóan kezeltek agresszív párás fürdőszobai környezetszámára, úgy fognak működni hosszú távon, mint a hal a vízben!
A minőség a véletlen ellentéte. Ezért a RAVAK csaptelep gyártási folyamatában semmit sem bíztak a véletlenre. A csaptelepek nagy tisztaságú sárgarézből készülnek, amelynek a felületét megfelelő vastagságú króm borítja. A zárószelepek kerámiából készültek. Minden egyes csaptelep a gyártás folyamán tesztelésre kerül, hogy a legmagasabb minőség garantált legyen!
A RAVAK katalógusban minden terméknél ajánlások jelölik, mivel érdemes kiegészíteni, megkönnyítve a keresgélést.

És most pláne érdemes a RAVAK rendszerekben gondolkozni, mivel bizonyos feltételek teljesülése esetén a RAVAK csaptelepet ajándékba adjuk fürdőszobájába!

Részletek a www.ravak.hu-n.


További cikkeink a témában

Oeko-Tex® textília – bőrbarát és biztonságos ruhaneműk az ALDI-nál!

Írta:
0

Gardróbunk új ékességének, vagy lakásunk legfrissebb textil díszítőelemének kiválasztása nem is olyan könnyű feladat: a szín, a minta illeszkedjen stílusunkhoz, egyéniségünkhöz, a forma emelje ki alakunk előnyös vonásait, vagy otthonunk szépségét. Emellett azonban arra is érdemes ügyelni, hogy a megvásárolt ruhanemű humánökológiailag ellenőrzött minőségű legyen, vagyis a gyártása során ne használjanak fel a környezetre és […]

Húsból érdemes a magyart keresni

Írta:
0

Egyre többen figyelnek vásárlásaik során arra, hogy magyar terméket vegyenek. Ezt sokszor nehéz megoldani, mert a jó minőség és az elfogadható ár nem mindig esik egybe a magyar eredettel. A sertéshúsnál könnyű helyzetben van a tudatos vásárló, hiszen a magyar hús az ország adottságainál fogva jobb, mint az importtermékek, és a magyar eredet is könnyen […]

Mamabarát karácsony (x)

Írta:
0

A kismamák ilyenkor is kíméljék magukat: kerüljék a zsúfoltságot, ügyeljenek a meleg öltözetre. Az egészséges menü, a teljes kiőrlésű gabonatermékek és citrusfélék, a vörös húsok és a tejtermékek fogyasztása, valamint a folyadékpótlás segít a túlevés okozta émelygés elkerülésében.   A Telki Kórház mamabarát szülészete az ünnepek alatt is 24 órás telefonos és személyes ügyeletet tart. […]

Trendi új üzletekkel készül az ünnepekre a WestEnd!

Írta:
0

A tökéletes ajándékot keresed? A WestEnd a legjobb választás az ünnepi bevásárlás közeledtével, hiszen legyen szó akár könyvről, ékszerről, ruhákról, kiegészítőkről, vagy elektronikai cikkekről– itt mindent egy helyen megtalálsz, és a bevásárlás végeztével még egy ebédre is jut időd, de lazíthatsz is a moziban, vagy akár a WestEnd Millennium tetőkertjén található 2.500 m2-es jégpályán. Mindemellett […]

Kövess Facebook-on!
X