Főoldal > sales > Formásabb alak, lépésről lépésre! régi

Formásabb alak, lépésről lépésre! régi

0

Írta:

Úgy gondolod, nincs elég időd az edzésre? Van megoldás: szoktasd magad apróbb lépésekkel a sportos életmódhoz. Lift helyett válaszd a lépcsőzést, menj munkába biciklivel, tornázz egy rövidet addig, amíg készül a sütőben a vacsora. És nem utolsósorban: válassz megfelelő ruhát és cipőt! A Reebok EasyTone ruháival észrevétlenül formálhatod a legfőbb izomcsoportokat, így az edzést most […]

kutyaval.jpg ()Úgy gondolod, nincs elég időd az edzésre? Van megoldás: szoktasd magad apróbb lépésekkel a sportos életmódhoz. Lift helyett válaszd a lépcsőzést, menj munkába biciklivel, tornázz egy rövidet addig, amíg készül a sütőben a vacsora. És nem utolsósorban: válassz megfelelő ruhát és cipőt!

A Reebok EasyTone ruháival észrevétlenül formálhatod a legfőbb izomcsoportokat, így az edzést most akár ügyintézés, vásárlás és más, mindennapi tevékenységek végzése közben sem kell nélkülöznöd.

Ezek a ruhák szabadalmaztatott, rugalmas ResisTone pántokat tartalmaznak, melyek minden mozdulatnál ellenállást fejtenek ki, így nagyobb munkára ösztönzik az izmaidat. A ResisTone pántokat a tested anatómiáját figyelembe véve helyezték el a ruhákon, így a leghatékonyabban dolgoztatják meg a törzs és a lábak izmait, sőt a testtartásodat is javítják.

Eva_EasyTone-Look-5.jpg ()Az EasyTone nadrágot, capri nadrágot és rövidnadrágot úgy tervezték, hogy segítsenek formálni a térdhajlító izmaidat, a felsőcomb izmait és a farizmaidat minden egyes lépésnél. Az EasyTone felső ruházat – amiben találhatsz long bra style, rövid ujjú, valamint ujjatlan pólót – erősíti a felsőtested izmait és elősegíti a helyes testtartást. Az EasyTone felsőruházati kollekció tartalmaz sportosabb, egyrétegű darabokat, melyeket edzéshez önmagukban, máskor mindennapi öltözeted alatt is viselhetsz. Az őszi-téli modellek között találsz utcai viseletre is tökéletes, kétrétegű darabokat.

A Reebok Tone cipők pedig tökéletesen kiegészítik a ruházat jótékony hatását, hiszen különleges, mozgó levegőt tartalmazó légkamrás talpuknak köszönhetően kisfokú instabilitást okoznak, és ezáltal jobban megdolgoztatják a lábadat.

„Amit szeretek a Reebok EasyTone-ban, hogy a mindennapi tevékenységeimhez egyfajta pluszt ad.” – mondja Eva Mendes, a Reebok EasyTone nagykövete.

„A forgatások mellett nem mindig jut idő egy kiadós edzésre, ki kell használni azt a kevés lehetőséget, amit lehet, ezért szeretek az EasyTone cipőmben elmenni túrázni vagy kutyát sétáltatni. Ami még jobb, hogy az EasyTone ruházat kiemeli az alakomat.”

Formáld alakodat Te is szinte észrevétlenül és kerülj szuper formába!

Az új Reebok Tone modellek már megvásárolhatók a www.easytone.hu oldalon valamint a http://www.reebok.com/HU/brand/sf/store-finder/ oldalon megtalálható üzletekben.


További cikkeink a témában

Oeko-Tex® textília – bőrbarát és biztonságos ruhaneműk az ALDI-nál!

Írta:
0

Gardróbunk új ékességének, vagy lakásunk legfrissebb textil díszítőelemének kiválasztása nem is olyan könnyű feladat: a szín, a minta illeszkedjen stílusunkhoz, egyéniségünkhöz, a forma emelje ki alakunk előnyös vonásait, vagy otthonunk szépségét. Emellett azonban arra is érdemes ügyelni, hogy a megvásárolt ruhanemű humánökológiailag ellenőrzött minőségű legyen, vagyis a gyártása során ne használjanak fel a környezetre és […]

Húsból érdemes a magyart keresni

Írta:
0

Egyre többen figyelnek vásárlásaik során arra, hogy magyar terméket vegyenek. Ezt sokszor nehéz megoldani, mert a jó minőség és az elfogadható ár nem mindig esik egybe a magyar eredettel. A sertéshúsnál könnyű helyzetben van a tudatos vásárló, hiszen a magyar hús az ország adottságainál fogva jobb, mint az importtermékek, és a magyar eredet is könnyen […]

Mamabarát karácsony (x)

Írta:
0

A kismamák ilyenkor is kíméljék magukat: kerüljék a zsúfoltságot, ügyeljenek a meleg öltözetre. Az egészséges menü, a teljes kiőrlésű gabonatermékek és citrusfélék, a vörös húsok és a tejtermékek fogyasztása, valamint a folyadékpótlás segít a túlevés okozta émelygés elkerülésében.   A Telki Kórház mamabarát szülészete az ünnepek alatt is 24 órás telefonos és személyes ügyeletet tart. […]

Trendi új üzletekkel készül az ünnepekre a WestEnd!

Írta:
0

A tökéletes ajándékot keresed? A WestEnd a legjobb választás az ünnepi bevásárlás közeledtével, hiszen legyen szó akár könyvről, ékszerről, ruhákról, kiegészítőkről, vagy elektronikai cikkekről– itt mindent egy helyen megtalálsz, és a bevásárlás végeztével még egy ebédre is jut időd, de lazíthatsz is a moziban, vagy akár a WestEnd Millennium tetőkertjén található 2.500 m2-es jégpályán. Mindemellett […]

Kövess Facebook-on!
X