Főoldal > sales > Formásabb alak, lépésről lépésre! (x)

Formásabb alak, lépésről lépésre! (x)

0

Írta:

Lassan vége a nyárnak és a strandszezonnak. A szabadság alatt hajlamosak vagyunk megfeledkezni a testedzésről és a sportról, bizony észre sem vesszük, hogy kimaradtak a máskor rendszeres edzések. Amikor visszatérünk a munkába, a hétköznapok rutinja és a sok elfoglaltság is újból eltéríthet minket a korábban elkezdett és lelkesen végzett edzéseinktől.  Pótold a kihagyott edzéseket, semlegesítsd […]

allo2.jpg ()Lassan vége a nyárnak és a strandszezonnak. A szabadság alatt hajlamosak vagyunk megfeledkezni a testedzésről és a sportról, bizony észre sem vesszük, hogy kimaradtak a máskor rendszeres edzések.
Amikor visszatérünk a munkába, a hétköznapok rutinja és a sok elfoglaltság is újból eltéríthet minket a korábban elkezdett és lelkesen végzett edzéseinktől.  Pótold a kihagyott edzéseket, semlegesítsd a nagy nyári lakomák okozta kalóriatöbbletet!

Úgy gondolod, nincs elég időd az edzésre? Van megoldás: szoktasd magad apróbb lépésekkel a sportos életmódhoz. Lift helyett válaszd a lépcsőzést, menj munkába biciklivel, tornázz egy rövidet addig, amíg készül a sütőben a vacsora. És nem utolsósorban: válassz megfelelő ruhát és cipőt!

A Reebok EasyTone ruháival észrevétlenül formálhatod a legfőbb izomcsoportokat, így az edzést most akár ügyintézés, vásárlás és más, mindennapi tevékenységek végzése közben sem kell nélkülöznöd.

Ezek a ruhák szabadalmaztatott, rugalmas ResisTone pántokat tartalmaznak, melyek minden mozdulatnál ellenállást fejtenek ki, így nagyobb munkára ösztönzik az izmaidat. A ResisTone pántokat a tested anatómiáját figyelembe véve helyezték el a ruhákon, így a leghatékonyabban dolgoztatják meg a törzs és a lábak izmait, sőt a testtartásodat is javítják.

Az EasyTone nadrágot, capri nadrágot és rövidnadrágot úgy tervezték, hogy segítsenek formálni a térdhajlító izmaidat, a felsőcomb izmait és a farizmaidat minden egyes lépésnél. Az EasyTone felső ruházat – amiben találhatsz long bra style, rövid ujjú, valamint ujjatlan pólót – erősíti a felsőtested izmait és elősegíti a helyes testtartást. Az EasyTone felsőruházati kollekció tartalmaz sportosabb, egyrétegű darabokat, melyeket edzéshez önmagukban, máskor mindennapi öltözeted alatt is viselhetsz. Az őszi-téli modellek között találsz utcai viseletre is tökéletes, kétrétegű darabokat.

allo.jpg () „Az első felvételnél beleszerettem az új EasyTone ruháimba – csak felvettem őket, és máris tettre, mozgásra késznek éreztem magam. Bár imádok edzeni, sokszor nem jut rá elég időm, ezért jól jön, hogy ezekben a ruháimban ugyanannyi idő alatt hatékonyabban tudom az izmaimat megdolgoztatni.” – mondta Dammak Jázmin, a Reebok EasyTone magyar nagykövete.

A Reebok Tone cipők pedig tökéletesen kiegészítik a ruházat jótékony hatását, hiszen különleges, mozgó levegőt tartalmazó légkamrás talpuknak köszönhetően kisfokú instabilitást okoznak, és ezáltal jobban megdolgoztatják a lábadat.

A Tone cipőkről is megkérdeztük Jázmint: „Fontos számomra, hogy jó formában tartsam magam, és hogy ezt mozgással érjem el. A Reebok EasyTone és TrainTone cipők ebben nyújtanak számomra segítséget, így akár bevásárlás vagy a kutyám sétáltatása közben is formálhatom velük alakomat.”

Formáld alakodat Te is szinte észrevétlenül és kerülj szuper formába!

Az új Reebok Tone modellek már megvásárolhatók a www.easytone.hu oldalon valamint a http://www.reebok.com/HU/brand/sf/store-finder/ oldalon megtalálható üzletekben.


További cikkeink a témában

Oeko-Tex® textília – bőrbarát és biztonságos ruhaneműk az ALDI-nál!

Írta:
0

Gardróbunk új ékességének, vagy lakásunk legfrissebb textil díszítőelemének kiválasztása nem is olyan könnyű feladat: a szín, a minta illeszkedjen stílusunkhoz, egyéniségünkhöz, a forma emelje ki alakunk előnyös vonásait, vagy otthonunk szépségét. Emellett azonban arra is érdemes ügyelni, hogy a megvásárolt ruhanemű humánökológiailag ellenőrzött minőségű legyen, vagyis a gyártása során ne használjanak fel a környezetre és […]

Húsból érdemes a magyart keresni

Írta:
0

Egyre többen figyelnek vásárlásaik során arra, hogy magyar terméket vegyenek. Ezt sokszor nehéz megoldani, mert a jó minőség és az elfogadható ár nem mindig esik egybe a magyar eredettel. A sertéshúsnál könnyű helyzetben van a tudatos vásárló, hiszen a magyar hús az ország adottságainál fogva jobb, mint az importtermékek, és a magyar eredet is könnyen […]

Mamabarát karácsony (x)

Írta:
0

A kismamák ilyenkor is kíméljék magukat: kerüljék a zsúfoltságot, ügyeljenek a meleg öltözetre. Az egészséges menü, a teljes kiőrlésű gabonatermékek és citrusfélék, a vörös húsok és a tejtermékek fogyasztása, valamint a folyadékpótlás segít a túlevés okozta émelygés elkerülésében.   A Telki Kórház mamabarát szülészete az ünnepek alatt is 24 órás telefonos és személyes ügyeletet tart. […]

Trendi új üzletekkel készül az ünnepekre a WestEnd!

Írta:
0

A tökéletes ajándékot keresed? A WestEnd a legjobb választás az ünnepi bevásárlás közeledtével, hiszen legyen szó akár könyvről, ékszerről, ruhákról, kiegészítőkről, vagy elektronikai cikkekről– itt mindent egy helyen megtalálsz, és a bevásárlás végeztével még egy ebédre is jut időd, de lazíthatsz is a moziban, vagy akár a WestEnd Millennium tetőkertjén található 2.500 m2-es jégpályán. Mindemellett […]

Kövess Facebook-on!
X