Főoldal > szex > 8 tuti vágyfokozó tipp

8 tuti vágyfokozó tipp

libidószexvágyvágyfokozó
0

Írta:

    Sétálj ebédidő alatt! Minél fittebb vagy, annál nagyobb lesz a szexuális vágyad is. Nem kell persze fél napot a kondiban töltened. Elég, ha ebédidő alatt megejtesz egy negyedórás sétát, vagy munkaidő után futsz egy fél órát. A rendszeres testedzéssel máris sokat teszel azért, hogy egészséges szinten tartsd a libidód. Masszíroztass! Egy kényeztető masszázs […]

 

 

Sétálj ebédidő alatt!

Minél fittebb vagy, annál nagyobb lesz a szexuális vágyad is. Nem kell persze fél napot a kondiban töltened. Elég, ha ebédidő alatt megejtesz egy negyedórás sétát, vagy munkaidő után futsz egy fél órát. A rendszeres testedzéssel máris sokat teszel azért, hogy egészséges szinten tartsd a libidód.

Masszíroztass!

Egy kényeztető masszázs a pasidtól egyenes út egy fergeteges szexhez. Minél nagyobb felületen és gyakrabban érintkezik egymással a bőrötök, annál több, a szexuális vágyért felelős hormon szabadul fel a szervezetedben.

szexcikk1.jpg ()Olvass erotikus könyvet!

Az esti szokásos vérfürdős hírek helyett vegyél a kezedbe inkább valamilyen erotikus irodalmat. Lehet ez olyan klasszikus, mint a Lady Chatterley szeretője, vagy valamilyen modern darab. Garantáltan be fogja indítani a fantáziádat.

Fogyassz elegendő vitamint!

Túl fáradtnak érzed magad a szexhez? Nem érzed magad elég vonzónak? Ennek oka sokszor valamilyen vitaminhiányban keresendő. Ha nem fogyasztasz elég folsavat, B-vitamint vagy vasat, akkor nem csoda, hogy inkább a kispárnád ölelgeted a pasid helyett. A megoldás: fogyassz elegendő zöldséget, gyümölcsöt, vasban gazdag húst, vagy ha ez végképp kivitelezhetetlen, legalább naponta kapj be egy multivitamin tablettát.

Szagolj zöldségeket!

Meglepő, de az olyan növények, mint az uborka, az édesgyökér vagy a levendula illata megnöveli a hüvelyi véráramlást. De ugyanilyen eredményt tudsz elérni a hintőporral vagy a sütőtökpitével is, melynek nemcsak az illata, de az íze is fenséges.

Nézz szét a gyógyszereid közt!

Ha antidepresszánst szedsz, akkor könnyen lehet, hogy az okozza a libidócsökkenésedet. Még a mai, modern gyógyszerek esetében is sajnos számolni kell ezzel a mellékhatással. Ha semmiképpen sem hagyhatod el a gyógyszert, de szeretnél a szexuális életeden változtatni, kérdezd meg orvosodat, hogy a jelenlegi pirulád helyet tud-e valami korszerűbb készítményt javasolni, mely kevésbé csap oda a szexuális vágyadnak.

szexcikk2.jpg ()Nem kell hosszan elnyújtani!

Sokan úgy gondolják, hogy egy szeretkezésnek órákig kell eltartania, és paráznak, hogy miképpen fogják ennyi ideig bírni. Furcsa, de több kutatás is kimutatta, hogy mind a férfiak, mind a nők körében 7-13 perc közé esett az ideális aktus időtartama (ebbe nem tartozik bele az előjáték).  Így nem kell irigykedned, és kétségbeesned, ha a barátnőid egész éjszakán át tartó szexcsatákról számolnak be. A kevesebb néha több.

Csak csináld!

A legtöbben úgy gondoljuk, ha mentálisan nem vagyunk készek a szexre, akkor hanyagoljuk az egész témát, és lőjük ki aznap estére a szeretkezést. De nem kell feladni a dolgot. Ha a pasid közeledik feléd, s bár semelyik porcikád nem kívánja a szexet, hagyd, hogy kényeztessen. A fizikai közeledés is képes beindítani a vágyat, és hiába kívántad a hátad közepére az egészet, a végén azon kapod magad, hogy pár ügyes érintéstől máris megjött a kedved.

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X