Főoldal > EGÉSZSÉG > edes_elvezetek

edes_elvezetek

0

Írta:

A jégkrémek szerelmesei számára kialakított Desszert Klub kínál hasznos, szemet és érzékeket gyönyörködtető recepteket, tálalási ötleteket. A hatás garantáltan nem marad el! Adjuk bele szívünket-lelkünket és új, saját ötleteket is az édesség magalkotásába. Nincs ahhoz fogható érzés, amikor a többiek mind a tíz ujjukat megnyalják, miután elkanalazgatták a mi kis házi meglepetésünket. A hideg nyalánkságokat […]

A jégkrémek szerelmesei számára kialakított Desszert Klub kínál hasznos, szemet és érzékeket gyönyörködtető recepteket, tálalási ötleteket. A hatás garantáltan nem marad el! Adjuk bele szívünket-lelkünket és új, saját ötleteket is az édesség magalkotásába.

Nincs ahhoz fogható érzés, amikor a többiek mind a tíz ujjukat megnyalják, miután elkanalazgatták a mi kis házi meglepetésünket.

0002250_1.jpg ()

A hideg nyalánkságokat már az ókoriak is ismerték. A perzsa uralkodók fagyos pudingféleséggel, Néró császár pedig mézzel és gyümölccsel édesített jégkásával kényeztette magát a forró nyári napokon. Később egész Európában elterjedtek a jeges desszertek, de ezek élvezete hosszú évszázadokig csupán a kiváltságosoknak adatott meg. A fordulat a XX. századi Amerikában következett be, amikor a hétköznapi emberek is különösebb nehézség nélkül juthattak hozzá a hűsítő édességekhez.

A jégkrém a technológiai és táplálkozástudományi újításoknak köszönhetően az 50-es évektől kezdve töretlen népszerűségnek örvend, és ma már több mint 1000 variációját tartják számon a világon, amelyek között egyre inkább megtaláljuk a diabetikus, illetve az alacsony kalóriatartalmú fagylaltokat is.

0002250_2.jpg ()

Mindenképpen érdemes felkeresni Desszert Klub (www.jegkremdesszert.hu ) weboldalát, ahol kedvünkre böngészhetünk a receptek között, megtudhatjuk, hogyan készítsünk például jeges-heves kapucsínót vagy málnás tiramisukelyhet. De szemezgethetünk a vitalitásról, wellnessről, jégkrémtörténelemről, illetve tálalási aranyszabályokról szóló anyagok között is, a promóciók pedig vonzó nyereményekkel kecsegtetnek. Sőt, ha kedvünk tartja, az online játékokkal még egy kis plusz örömet is szerezhetünk magunknak.

Nem bánjuk meg, ha jobban eligazodunk a jégkrémek világában, hiszen így nemcsak saját magunk, hanem szeretteink mindennapi életét is színesebbé, finomabbá tehetjük!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X