Főoldal > EGÉSZSÉG > Szex-horoszkóp novemberre

Szex-horoszkóp novemberre

0

Írta:

E hónap uralkodó jegye a skorpió (bolygója: a Mars, illetve „felettese” a Plútó), valamint 23-ától a nyilas (bolygója: a Jupiter). November e két ura a szexualitás terén hasonlóan erőteljes energiákkal működik: a marsikus, vad és ellentmondást nem tűrő szexuális étvágy jupiteri hatásra fokozódik, kiteljesedik. Romantika helyett ez a hónap inkább az izmokat és ízületeket nem […]

E hónap uralkodó jegye a skorpió (bolygója: a Mars, illetve „felettese” a Plútó), valamint 23-ától a nyilas (bolygója: a Jupiter). November e két ura a szexualitás terén hasonlóan erőteljes energiákkal működik: a marsikus, vad és ellentmondást nem tűrő szexuális étvágy jupiteri hatásra fokozódik, kiteljesedik. Romantika helyett ez a hónap inkább az izmokat és ízületeket nem kímélő vad erotika hava!

KOS:
Elveiddel tökéletesen egyező tendenciák érvényesülnek ebben a hónapban: lelki feszültségeid legjobb levezetése a sport mellett vagy alatt intenzív szexuális élmények sora! A férfi néppel más téren most egyébként is lehetetlen azonosulnod, egyesülnöd. Előételnek és akár előjátéknak kényeztessétek egymást kaviárral, áfonyalekvárral!

0006379_1.jpg ()

BIKA:
Most sokkal több energiát fordítasz alakodra, állóképességedre, ez nem jön rosszul a hosszú sötét téli estéken! Bár alapvetően a csábítási technikák és külsőségek terén verhetetlen vagy, most kitartásból is bizonyítasz, új és izgalmas élményekhez e „kivárás” juttat. Tudd, hogy bőröd kipárologtatja az elfogyasztott ételek és italok illatát, ezért a jeles események előtt pár órával aroma-teákat, illatos gyümölcsöket fogyassz, és vegyél mézes tejes fürdőt!

IKREK:
Minden szempondból együtt rezdülsz partnereddel, nyitottabb és figyelmesebb vagy apró üzeneteire, jeleire, igényeire. Vágy- és figyelemfelkeltésnek táncolj keleties zenére, ez még inkább kifejezi izzó és sugárzó nőiséged, és a remélt hatás sem marad el! Az egzotikum a Te érzékeid feltüzelésére is kiváló: legyen az akár étel, táj, vagy ruhadarab.

RÁK:
Sápadtság és erőtlenség nem teremnek babért az érzékek novemberi birodalmában, gyors segélyre van szükséged: egy kis szolárium, pirosító, vérpezsdítő vörösbor nem ártana! Randi előtt kocogj egyet, vagy vegyél egy forró-hideg zuhanyt a megadott sorrendben váltogatva, hogy bírd a kellemes „strapát”! Idomaid elkendőzése helyett pedig emeld ki a lényeget, hagy álljon el párod lélegzete!

OROSZLÁN:
Hódító vagy, szép és vonzó. Örömmel és könnyedén veszed a kihívásokat, teli vagy energiával, szinte bárhol kapható vagy lendületes légyottokra. Egy nagyobb kád, vagy medence teljesen magával ragadja fantáziád, örülhet, aki Veled egy vízben pancsol…

SZŰZ:
Figyelem: hormonjaid fokozott működésben vannak, termékenyebb vagy, így jövőbeni szándékaidnak megfelelően légy tekintettel e folyamatokra! Igényed és vágyad a mozgás, a pajkosság, hálásan veszed és kellőképpen viszonzod is, ha egy kis játékos huzavona, bújócska, fogócska „kényszerít padlóra”. Jelmezek, álarc és hasonló ártatlan kellékek bevetésre várnak!

MÉRLEG:
Nem vagy igazán vevő a tüzes tekintetekre, mivel még az egyértelmű kéjes tekinteteket sem veszed észre! Muszáj mindig azon agyalni, hogy vajon mi erkölcsös és mi nem? Partnerednek üzenet: a kulcs hozzád forró ritmus, vérpezsdítő latin dallam és azonnal kenyérre kenhet Téged , ha megtáncoltat egy kicsit! Erotikára sarkalló fűszered a mogyoró, kókusz és vanília!

SKORPIÓ:
Mély, elemi ösztöneid kérnek bebocsátást hálószobádba. Szerencsére bátrabban engeded őket elszabadulni, illetve érvényesülni. Azért nem árt rávezetni partnered e vad hévre, hogy ne forrázza le őt a szokatlan és első tapasztalásra akár félelmetes erő! Úgy érzed, hogy minden téren szükséges kiadnod, kifejezned önmagad, lényeged, és erre rendkívül hatásos csatorna minden igazi skorpiónak a szexualitás. Ami pedig a Párod illeti: bevetheted a jól bevált szarvasgomba-ételeket is!

0006379_2.jpg ()

NYILAS:
Legyen jelszavad az igényesség és az odafigyelés, sokat ronthatsz szexuális életeden, ha állandóan csak újabb távlatokon töröd a fejed és nem figyelsz arra, hogy mit is szeretne a partnered. Ne feledd a kiegészítőket, a sminket, a gondosan megválasztott fehérneműt. Szigorúan olyanokat válassz, amelyek párod ízlését tükrözik, hisz végülis kinek veszed őket?!

BAK:
Az érzéki kalandtúrákhoz inkább a skorpió uralta napokon van kedved és erőd. Utána már „segítségre szorulsz” a vágykeltés terén. De ha ennek tudatában és arra figyelemmel indultok a kalandozásokra, akkor minden a lehető legkellemesebben alakul. Egy kis szőlő, egy pohár bor akár mézzel édesítve sokat dob az erőviszonyokon!

VÍZÖNTŐ:
Legszívesebben valami nagy matériába csavarnád magad, hogy minél kevesebb legyen belőled látható, nem tetszik, amit a tükörben látsz, és így jelentősen lankad érzéki lendületed is. Márpedig erőfeszítés nélkül nehéz harmonikus szexuális életet élni! Vacsora helyett válaszd az erotikát, kapcsold ki a tévét és hogy ne érezd magad kényelmetlenül, kapcsold le a villanyt és gyújts gyertyát! A masszázs olajat se hagyd messze, bármire jól jöhet!

HALAK:
Csak úgy izzik körülötted a levegő, már-már meghökkented környezeted a Tőled szokatlan hevességgel! Sok-sok vitába önként és dalolva bonyolódsz, ezt a hozzáállást tanúsítod a franciaágyon is, a legjobb feszültségoldást alkalmazod: gratuláció! Hangulatodat színekkel és mécsesekkel fejezd ki és fokozd, újításhoz pedig meríts az álmaidból, vagy Párodéiból…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X