Főoldal > EGÉSZSÉG > Ajándéktippek férfiaknak a wellness jegyében

Ajándéktippek férfiaknak a wellness jegyében

0

Írta:

Sokszor még a hozzánk legközelebb álló szerettünknek is nehéz szép és hasznos ajándékot kitalálni. Ha szeretnéd, hogy családtagjaidnak és barátaidnak az egészség jegyében teljen az újév, válassz az alábbi ajándékötletek közül! A legjobb ajándéktippek férfiaknak KézisúlyzóKevés dolog van, amelyre a férfiak annyira büszkék lennének, mint a bicepszük – ha a család bármely férfitagjára ráférne egy […]

Sokszor még a hozzánk legközelebb álló szerettünknek is nehéz szép és hasznos ajándékot kitalálni. Ha szeretnéd, hogy családtagjaidnak és barátaidnak az egészség jegyében teljen az újév, válassz az alábbi ajándékötletek közül!

A legjobb ajándéktippek férfiaknak

Kézisúlyzó
Kevés dolog van, amelyre a férfiak annyira büszkék lennének, mint a bicepszük – ha a család bármely férfitagjára ráférne egy kis erősítés vagy szálkásabb izmokat szeretne, lepd meg egy pár kézisúlyzóval. Biztosan örömet szerzel neki.
Kinek: párodnak, bátyádnak/öcsédnek
Mennyiért: az 5 kg-os kb. 3000 Ft, a 10 kg-os kb. 5000 Ft/db

0007361_1.jpg ()

Korcsolyabérlet
Szeretnéd rávenni a párodat egy kis téli testmozgásra? A korcsolyázás a legvidámabb és legromantikusabb sportok egyike. Lepd meg kedvesedet – és magadat is – egy korcsolyabérlettel, hogy az újévben még több kellemes órát tudjatok együtt tölteni.  
Kinek: párodnak
Mennyiért: lakóhelytől függően 5-10 000 Ft 

Wellness-hétvége
A fagyos januárban elképzelni sem lehet kellemesebb időtöltést annál, mint megmártózni a meleg gyógyvízben, szaunázni és gőzfürdőzni. Pároddal együtt kóstoljatok bele egy kellemes wellness-hétvége hangulatába, amely mindkettőtöket feltölt, és amely alatt teljes nyugalomban élvezhetitek egymás társaságát.
Kinek: párodnak
Mennyiért: 30-80 0000 Ft/fő

Zselés egérpad
Az irodai munka hosszú távon nagyon egészségtelen lehet. Bármelyik, naphosszat a számítógép előtt gubbasztó férfi rokonod, ismerősöd hálás lesz, ha a praktikus zselés egérpaddal leped meg: a csuklója nem ér majd az asztalhoz, így a válla, a karja és az ízületei is kisebb terhelésnek lesznek kitéve.
Kinek: párodnak, férfikollégádnak, bátyádnak, öcsédnek
Mennyiért: 1200-1500 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X