Főoldal > EGÉSZSÉG > Lezárult a TeszVesz Jótékonysági Sztáraukció

Lezárult a TeszVesz Jótékonysági Sztáraukció

0

Írta:

Az online árverésen befolyt egymillió forintot a szervezők teljes mértékben a Bölcső Alapítvány javára ajánlották fel. A bevétel és a felajánlott tárgyak ünnepélyes átadására ma délelőtt került sor a Műcsarnokban Bíró Ica, Csisztu Zsuzsa, Hajdú Péter és Tóth Gabi részvételével. A tavalyi sztáraukció sikerére való tekintettel a TeszVesz.hu idén ismét felkért hat hazai sztárt, hogy […]

0007291_2.jpg ()

Az online árverésen befolyt egymillió forintot a szervezők teljes mértékben a Bölcső Alapítvány javára ajánlották fel. A bevétel és a felajánlott tárgyak ünnepélyes átadására ma délelőtt került sor a Műcsarnokban Bíró Ica, Csisztu Zsuzsa, Hajdú Péter és Tóth Gabi részvételével.

A tavalyi sztáraukció sikerére való tekintettel a TeszVesz.hu idén ismét felkért hat hazai sztárt, hogy egy-egy kedvenc tárgyuk internetes árverésre bocsátásával támogassák a portál jótékonysági akcióját. Bíró Ica aerobic dresszét, Havas Henrik egy róla készült portrét, Tóth Gabi fülbevalóját és dedikált CD-éit ajánlotta fel, de kalapács alá került Hajdú Péter  karórája, Gáspár Bea bokalánca, valamint Csisztu Zsuzsa könyvei és piros fellépő ruhája is.

0007291_1.jpg ()

A sztárok ma személyesen adták át a felajánlott tárgyakat a licitnyerteseknek, és szintén átadásra került az aukció során befolyt egymillió forint is a Bölcső Alapítvány kuratóriumának elnöke számára. Idén a támogatandó cél kiválasztását a TeszVesz a nagyközönségre bízta. A TeszVesz, a Sikk magazin és a StoryOnline olvasóitól beérkezett több mint 12 ezer beérkezett szavazat alapján dőlt el, hogy a sztárok tárgyaira tett licitekből és a virtuális adományozó jegyek megvásárlásából befolyt összeg a négy lehetséges civil szervezet közül a Bölcső Alapítvány áldozatos munkáját támogassa.

A Bölcső Alapítvány küldetése a krízishelyzetbe került várandós nők segítése, valamint a megszületett csecsemők sorsának rendezése, és örökbefogadásuknak a támogatása. Az alapítvány 12 éves működése alatt 740 anyának nyújtott segítséget, és több, mint 500 kisbabát mentett az árvaháztól, rengeteg párt segítve ezáltal gyermekhez. A TeszVesz Jótékonysági sztáraukció keretében adományozott egymillió forintot az alapítvány két anyaotthonának működtetésére, fenntartására fordítja.
A TeszVesz.hu indulása óta kiemelt figyelmet szentel a karitatív tevékenységeknek, és a Sztáraukció hagyományán túl egész évben számos jótékonysági aukció lebonyolításában vesz részt, amelyek a weboldalon kommunikációs támogatásban is részesülnek. A TeszVesz Sztáraukció idén is nagyon pozitív visszhangra talált: a sztárok tárgyaira tett liciteken felül az 500 forintos virtuális adományjegyekből is több száz megvásárlásra került.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X