Főoldal > EGÉSZSÉG > Az 5 legdurvább férfitípus – kerüld el őket!

Az 5 legdurvább férfitípus – kerüld el őket!

párkapcsolatpasiszerelem
0

Írta:

Az utóbbi időben minden kapcsolatod néhány hónap után véget ér? Mi lehet ennek az oka – talán mindig a rossz férfiakat vonzod? Öt olyan férfitípust mutatunk most be, amelyeket még akkor is érdemes messziről elkerülnöd, ha elsőre nagyon vonzónak találod őket! 1. típus – A munkamániás menedzserÖltöny, nyakkendő, selyeming? Amelyik pasi még péntek este is […]

Az utóbbi időben minden kapcsolatod néhány hónap után véget ér? Mi lehet ennek az oka – talán mindig a rossz férfiakat vonzod? Öt olyan férfitípust mutatunk most be, amelyeket még akkor is érdemes messziről elkerülnöd, ha elsőre nagyon vonzónak találod őket!

1. típus – A munkamániás menedzser
Öltöny, nyakkendő, selyeming? Amelyik pasi még péntek este is ebben a szerelésben feszít, valószínűleg a befolyásosságát szeretné bizonyítani. Vacsorázni természetesen a legdrágább étterembe visz – de abban biztos lehetsz, hogy a lovagod itt is tízpercenként pillant a majd a mobiljára, hazatérve pedig az első dolga az új e-mailjeinek elolvasása lesz…
A menedzser-típusú férfi a kapcsolatotok elején valószínűleg rengeteg értékes ajándékkal halmoz el – ám ha hosszútávra tervezel, meg kell barátkoznod azzal a gondolattal, hogy kettesben kedvesed BMW-je, a laptopja és a mobiltelefonja mindig fontosabb lesz, mint a veled töltött idő.

0015347_1.jpg ()

2. típus – Az adrenalinfüggő erőbajnok
Ha a pasid számára a sziklamászás, a vadvízi evezés és a bunjey jumping jelenti a legjobb kikapcsolódást, akkor mostantól kezdve te sem számíthatsz túl sok nyugalomra – vagy az újabbnál újabb extrém sportokat kell kipróbálnod, vagy a kedvesedért aggódva fogod a körmödet tövig rágni…
A kockás has és a hatalmas bicepsz még nem minden – nem sok örömöd lesz ebben a kapcsolatban, ha minden hétvégétek az edzésekről és a versenyekről szól majd. Ha nem akarsz egész életedben az oldalvonalon állni, akkor jobb, ha mihamarabb elfelejted az adrenalinfüggőket!

3. típus – Az anyakomplexusos kívülálló
Ő az, aki a kockás nadrághoz csíkos inget és a könyökén foltozott zakót vesz fel – csak azért, hogy bizonyítsa, mennyire nem érdeklik a trendek. Ha szóba elegyedsz vele, lenyűgöz majd az éleslátása és a humora – ez az agyonhangsúlyozott „társadalmon kívüliség” azonban legtöbbször súlyos önértékelési problémákra utal.
Egy ilyen típusú férfival nem könnyű intim kapcsolatba kerülni, mert ha megérzi, hogy tetszik egy nőnek, azonnal visszabújik a csigaházába. Ha netán mégis járni kezdtek, egy idő után valószínűleg teljesen megváltozik a partnered viselkedése – féltékenykedésével vagy a váratlan dührohamaival az őrületbe fog kergetni. Ezzel a típussal még Teréz anya-utódoknak sem érdemes kikezdeniük!

4. típus – A finom „úriember”
Ez a pasi az éjszakáit a város legmenőbb klubjaiban tölti, ahol a kidobóktól kezdve a nagyfőnökig mindenkit jól ismer. Kifinomult stílusával, visszafogott modorával és halkan odavetett poénjaival leveszi a nőket a lábukról – ennek ellenére, amikor együtt vagytok, mindig érezteti veled, hogy neki csak te kellesz.
Hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Nos, ezek az „úriemberek” valójában a legveszélyesebbek típusok közé tartoznak – aki ugyanis ennyire jól ismeri az éjszakai életet, az valószínűleg maga is nyakig benne van a piszkos ügyekben. Még akkor jársz a legjobban, ha a partnered nem avat a bizalmába, és nem mesél a kisebb-nagyobb stiklijeiről!

5. típus – A bogaras tudós
Vele biztosan nem egy diszkóban vagy egy bárban fogsz megismerkedni – sokkal valószínűbb, hogy egy könyvtárban találkoztok majd, ahol ő éppen Einstein relativitás-elméletének megdöntésén dolgozik, vagy egy eddig ismeretlen szanszkrit szöveget fordít…
Ez a zseniális srác először talán éppen azzal varázsol el, hogy teljesen másképp udvarol, mint a többiek – ám ha hosszútávra tervezel, készülj fel arra, hogy a kapcsolatotokban neked kell majd a nadrágot viselned! A kedvesed soha nem fog segíteni a bevásárlásban, és feltehetően a villanykörtéket is magadnak kell cserélned – és akkor se lepődj meg, ha az újabbnál újabb tudományos problémák mindig fontosabbak lesznek a te gondjaidnál!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X