Főoldal > EGÉSZSÉG > Az anális szexet csak a férfiak élvezik?

Az anális szexet csak a férfiak élvezik?

anális szexférfiorgazmuspárkapcsolat
0

Írta:

Az anális szexet csak a férfiak élvezik? Az anális szex sokak fejében a homoszexuális párokhoz kapcsolódik, holott nagyon sok heteroszexuális pár dobja fel ezzel a szexuális életét. Mind a nők, mind a férfiak végbelének első szakaszában, illetve a gáttájék környékén számos idegvégződés van, amely miatt a fenék az egyik legérzékenyebb erogén zóna. A férfiak esetében […]

Az anális szexet csak a férfiak élvezik?

Az anális szex sokak fejében a homoszexuális párokhoz kapcsolódik, holott nagyon sok heteroszexuális pár dobja fel ezzel a szexuális életét. Mind a nők, mind a férfiak végbelének első szakaszában, illetve a gáttájék környékén számos idegvégződés van, amely miatt a fenék az egyik legérzékenyebb erogén zóna. A férfiak esetében erre rátesz egy lapáttal a prosztata érzékenysége is!

Tipp: Tartogassátok különleges alkalmakra az anális szexet – Minél ritkábban áldoztok így a szerelem oltárán, annál izgalmasabb és meghittebb lesz az együttlét. A tökéletes együttléthez varázsolj intim hangulatot a szobában: tegyél fel lágy zenét, párologtass vágyfokozó illóolajat - például jázmint, ylang-ylangot -, gyújts mécseseket!

Kép forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X