Főoldal > EGÉSZSÉG > Divatmustrán a First Ladynél

Divatmustrán a First Ladynél

divatfirst ladytrend
0

Írta:

Egyszerű szabású egyszínű ruha, A-vonalú szoknya, visszafogott, de ugyanakkor elegáns ékszerek, tökéletes színkombináció – ezek jellemzik Michelle Obama öltözködését. Az erős, domináns színek különösen jól állnak a first ladynek, a rövidebb szoknyák pedig előnyösen kiemelik csinos lábait. Michelle Obama előnyben részesíti a 60-as évek elegáns divatját és a bolerót, ékszerek közül pedig a gyöngyökért rajong. Ha […]

Egyszerű szabású egyszínű ruha, A-vonalú szoknya, visszafogott, de ugyanakkor elegáns ékszerek, tökéletes színkombináció – ezek jellemzik Michelle Obama öltözködését. Az erős, domináns színek különösen jól állnak a first ladynek, a rövidebb szoknyák pedig előnyösen kiemelik csinos lábait.

Michelle Obama előnyben részesíti a 60-as évek elegáns divatját és a bolerót, ékszerek közül pedig a gyöngyökért rajong.

Ha viszont sportos, de ugyan akkor elegáns is akar maradni, akkor fekete nadrágot hord, rövid szabású blézerrel.

A divatszakemberek véleménye szerint is a first lady sikeresen megtalálta a kényes egyensúlyt és harmóniát az elegancia, a nőiesség és a modern divat között.


További cikkeink a témában

edzőterem

Egy edzőterem nőktől – nőknek! (x)

Írta:
0

Mi nők gyakran nem vagyunk megelégedve a külsőnkkel. Ennek okairól lehet vitatkozni, de a tényen nem változtat. Aki változtatna a külsején, egészségesebben élne, jellemzően elkezd sportolni. Azonban a legtöbb edzőterem nem kifejezetten támogatja azokat a nőket, akik kihagyás után, idősebb korban, nem a legnagyobb önbizalommal mozognának.

Kövess Facebook-on!
X