Főoldal > EGÉSZSÉG > A partner kozmetikumaival szépülnek a brit pasik

A partner kozmetikumaival szépülnek a brit pasik

férfikozmetikumszépség
0

Írta:

Az egyik brit biztosítótársaság megbízásából a szigetországban kétezer férfit faggattak ki szépészeti szokásairól. Mint kiderült, a megkérdezettek harmada háromnál több kozmetikai terméket és eszközt használ. A férfiak leggyakrabban partnerük piperetáskájából a csipeszt emelik el, amelyet az urak 39 százaléka használ rendszeresen. Alig valamivel marad el népszerűségben a hidratálókrém, amelyet 37 százalékban alkalmaznak. A feleség, barátnő […]

Az egyik brit biztosítótársaság megbízásából a szigetországban kétezer férfit faggattak ki szépészeti szokásairól.

Mint kiderült, a megkérdezettek harmada háromnál több kozmetikai terméket és eszközt használ. A férfiak leggyakrabban partnerük piperetáskájából a csipeszt emelik el, amelyet az urak 39 százaléka használ rendszeresen. Alig valamivel marad el népszerűségben a hidratálókrém, amelyet 37 százalékban alkalmaznak.

A feleség, barátnő hajszárítóját a férfiak 36 százaléka használja, a körömreszelőt 29 százalékuk, a hajformázókat pedig 22 százalékuk. Ugyancsak a megkérdezettek 22 százaléka használja a szájfényt, a válaszadók 15 százaléka alkalmazta a bőrradírt, az urak 10 százaléka alapozóval igyekezett javítani a megjelenésén, 8 százalékuk pedig a szőrtelenítőkrémet csente el élete párjától. Az urak nem idegenkednek a hajvasalástól, a barnítókrémek és a körömlakk használatától sem.

A felmérés regionális különbségeket is kimutatott: az ország észak-keleti részén a megkérdezett hölgyeknek csaknem a fele kapta rajta élete párját női kozmetikumok és szépészeti eszközök használatán, Walesben azonban csupán az asszonyok ötöde bizonyult szemfülesnek. Az East Midlandsben megkérdezett férfiak ötöde vallotta be, hogy használja élete párjának alapozóját, míg West Midlandsben ez az arány csupán 5 százalékos volt.

A londoni férfiak bizonyultak a legtitkolózóbbnak – a női pipereholmik használóinak csupán 42 százaléka vallotta be szépészeti praktikáit.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X