Főoldal > EGÉSZSÉG > Így leplezd le a pasit, ha félrelép!

Így leplezd le a pasit, ha félrelép!

féltékenységmegcsaláspárkapcsolatszerelem
0

Írta: and

Akadnak, akik egy szent bölcsességével tűrik, ha kedvesük viselkedése arra utal, felbukkant az a bizonyos harmadik. Csendben maradnak, és eszük ágában sincs ezzel szembesülni, pláne nem szembesíteni vagy színvallásra kényszeríteni párjukat, aki éppen a mézes kelepcében vergődik. Kivárásra játszanak, arra, hogy az a másik csak futó kis kalandnak bizonyul. Nos, az ilyen társ akkor sem […]

Akadnak, akik egy szent bölcsességével tűrik, ha kedvesük viselkedése arra utal, felbukkant az a bizonyos harmadik. Csendben maradnak, és eszük ágában sincs ezzel szembesülni, pláne nem szembesíteni vagy színvallásra kényszeríteni párjukat, aki éppen a mézes kelepcében vergődik. Kivárásra játszanak, arra, hogy az a másik csak futó kis kalandnak bizonyul. Nos, az ilyen társ akkor sem fogja tudatosan érzékelni a bűnjeleket, ha éppen orra bukik bennük, míg mások ott is hamisságot és hűtlenséget sejtenek, ahol csak a körülmények játszanak össze párjuk ellen. Lássuk be, vannak pasik, akiknek különleges érzékük van ahhoz, hogy kihúzzák a gyufát párjuknál, még akkor is, ha végül mindig kiderül, ártatlanabbak a ma született báránynál… Vagy nagyon ügyesek. Persze ha egy csaj (vagy pasi) tisztán szeretne látni, titkos ügynököket meghazudtoló leleménnyel képes fülön csípni a félrekacsingató kedvest.

1. Közösségi portál? Csak azt ne!

Ha valaki a sápasztó gyanú okán nyomon szeretné követni szerelme emberi kapcsolatainak alakulását, szinte biztos, hogy ugyanazokon a közösségi portálokon fog regisztrálni, ahol párja. És aztán jöhet a munkaidőbe és/vagy éjszakába nyúló netes leskelődés. Az új ismerősök ismerőseinek az ismerőseit is megfigyelheti, és az se szokatlan, hogy egy csinosabb csajnak (vagy fordított helyzetben jóképű pasinak) nekiszegezik a kérdést: ugyan honnan a szeretetteljes ismeretség? Esetleg egyszerűen megvádolják azzal, hogy aktív részese a csalásnak. Jó esetben a megszólított nem reagál, rossz esetben a kukucskáló-vádaskodó felet elhajtja az északi féltekére jeget gereblyézni, vagy ami még kínosabb, a megfigyelt, vélhetően ártatlan félnek átküldik a levelet, további párkapcsolati ügyintézésre…

0024222_1.jpg ()

2. Nyitott fiók

Az sem ritka jelenség, ha a bűbájos nyomozó egyszerűen kisakkozza, feltöri vagy feltöreti a másik különböző fórumokhoz tartozó jelszavát vagy postafiókjait, hogy végig tudja böngészni a levelezését. Néha válaszol is párja helyett, esetleg félreértelmezhető módon kezdeményez egy-egy gyanúsabb nőszemélynél… Hátha ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból. Az már csak természetes, hogy nyomon követi párja egyéb mozgását is a neten, nagy figyelmet fordítva a megnyitott oldalakra, főleg ha azok a legkisebb kapcsolatot is mutatják az erotikával. Az is előfordulhat, hogy kedvese fotójával, adataival regisztrál néhány társkereső oldalon, arra számítva, hogy előbb-utóbb valaki felteszi a kérdést: „Szia, édes, újra itt?”, persze ezzel párhuzamosan az adatokat lefuttatja az oldalak keresőprogramján is, és sziszifuszi munkával próbál rábukkanni tilosban járó párjára. Ha netalán az ártatlan 32 éves, barna hajú, barna szemű, 180 magas pasi, fotó nélkül… Irgalmazzon az ég neki, ha talál ilyen regisztráltat a társkereső oldalakon! És találni fog. Ez tuti.

3. Mobil bizonyíték

A mobiltelefon a legbiztosabb módja a lebukásnak, pontosabban mondva a bizonyítékszerzésnek. Hiszen örökké kéznél van. És mégsem. Gyanús, ha elöl hagyja, gyanús, ha a mosdóba is magával hurcolja. Gyanús, ha üres, gyanús, ha tele van üzenettel, még ha azok szövege tökéletesen ártalmatlan is. De a leggyanúsabb, hogy önmagában alkalmas arra, hogy a megfigyelt személy csalásba bonyolódjon. Ezért a féltékeny fél örökké résen van, és egy sas lendületével csap le a felvillanó készülékre, ha párja nincs a közelben. Ha nem sikerül megszereznie az eszközt, akkor átlátszó keresztkérdésekkel nyomozza, ki volt a hívó, üzenő fél. És mit akart, és miért éppen most hívta? Persze az első adandó alkalommal holtbiztosan leellenőrzi, hogy párja igazat szólt-e. És nagy a baj, ha a hívólistáról törölte a kedves a hívó felet. Ugyanakkor nem kell éjszakai hívás ahhoz, hogy a gyanakvó kedves az éj leple alatt, a már békésen alvó társa mellől kilopózva, tüzetesen átlapozza a listákat, üzeneteket. Természetesen párja PIN kódját jobban észben tartja, mint a sajátját, így az sem segít, ha a béke kedvéért kikapcsolják a kütyüt.

A témáról bővebben a Maxima magazin 4. számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X