Főoldal > EGÉSZSÉG > Megújul a Wellness Cafe!

Megújul a Wellness Cafe!

wellnesscafe
0

Írta:

Tisztelt Felhasználónk! A megújulás érinteni fogja nemcsak a designt, hanem a tartalmi oldalt, valamint a szolgáltatások körét is, amelyek között lesz olyan, ami az új portálon már nem lesz elérhető, míg más tartalmak szebb és kezelhetőbb formában kerülnek a felhasználók elé. Az új site-on is lehetőség lesz a népszerű fórum használatára, a diéták elérésére és […]

Tisztelt Felhasználónk!

A megújulás érinteni fogja nemcsak a designt, hanem a tartalmi oldalt, valamint a szolgáltatások körét is, amelyek között lesz olyan, ami az új portálon már nem lesz elérhető, míg más tartalmak szebb és kezelhetőbb formában kerülnek a felhasználók elé.

Az új site-on is lehetőség lesz a népszerű fórum használatára, a diéták elérésére és arra, hogy feliratkozhass a hírlevélre. 

Elemzéseink szerint a jelenlegi napló szolgáltatás már nem elégíti ki a kor követelményeit, így az lekerül a portálról, de a szerkesztőség azt tervezi, hogy a későbbiekben ez a szolgáltatás is más formában és struktúrában elérhető lesz.

A megújítás alatt végig szem előtt tartjuk a felhasználóbarát elveket, így reményeink szerint egyre többen látogatnak majd vissza a küllemében és tartalmában is friss és lendületes új Wellness Cafe.hu-ra. 

Megértésedet köszönjük!

                                                                                     Üdvözlettel:

                                                                         A Wellness Cafe csapata


További cikkeink a témában

synlab

Allergiás? De mégis mire? (x)

Írta:
0

Az allergiás reakciók jól kezelhetőek, ha tudatában vagyunk saját szervezetünk reakcióinak, ugyanakkor esetenként igen súlyos is lehet, ha nem áll rendelkezésre a megfelelő gyógyszer vagy nem ismerjük fel a jelenséget. Szakértőnkkel, Szász Mátéval, a SYNLAB biológusával beszélgettünk az allergiás tünetek tudatosabb kezeléséről és a lehetséges vizsgálatok elvégzéséről.

Kövess Facebook-on!
X