Főoldal > EGÉSZSÉG > Az új NIVEA Powerfruit tusfürdők varázslatos illatukkal és kényeztető összetevőkkel ápolják bőröd!(X)

Az új NIVEA Powerfruit tusfürdők varázslatos illatukkal és kényeztető összetevőkkel ápolják bőröd!(X)

0

Írta:

Semmi sem olyan természetesen nyugtató hatású, mint a víz. A csörgedező  hangok megnyugtatják az idegeket, és segítenek levezetni a stresszt. A tusolás ideje alatt ez a pozitív hatás még fokozottabban jelentkezik: gyengéden masszírozza be bőrébe a tusfürdőt, hagyja hogy pezsdítően hasson érzékeire, mert ez olyan hormonok termelődését eredményezi, amelyek a boldogságérzetért felelősek. Szupergyümölcsök – gyümölcsös […]

Semmi sem olyan természetesen nyugtató hatású, mint a víz. A csörgedező  hangok megnyugtatják az idegeket, és segítenek levezetni a stresszt. A tusolás ideje alatt ez a pozitív hatás még fokozottabban jelentkezik: gyengéden masszírozza be bőrébe a tusfürdőt, hagyja hogy pezsdítően hasson érzékeire, mert ez olyan hormonok termelődését eredményezi, amelyek a boldogságérzetért felelősek.

2.jpg ()

Szupergyümölcsök – gyümölcsös frissesség a bőr és az érzékek számára

Már jó néhány éve a szupergyümölcsök a gyümölcskosár szupersztárjai, mivel sokkal nagyobb mennyiségben tartalmaznak C vitamint és értékes tápanyagokat, mint a többi gyümölcs. Gyümölcslé formájában, gabonapehelyre öntve vagy turmixként fogyasztva jótékony hatású és alapvető anyagokkal látják el testünket. Az élelmiszeripari szakemberek felfedezték, hogy közülük is az acai bogyóhoz, a goji bogyóhoz, a fekete áfonyához és a vörösáfonyához hasonló bogyók a legértékesebbek. A NIVEA ezekkel a gyümölcskivonatokkal készítette el az új tusfürdő családját. A NIVEA Powerfruit Refresh és Powerfruit Relax tusfürdők olyan kellemes gyümölcsillatú termékek, amelyek jótékony hatású összetevőket tartalmaznak az igazán frissítő tusolás élménye érdekében!

3.jpg ()

Illatos bőrápolás a vörösáfonya, a goji bogyó, a fekete áfonya és az acai bogyó segítségével

A C vitaminnal és a szupergyümölcsök kivonatával készített tusfürdők hatékonyan ápolnak és friss gyümölcsös illattal kényeztetik érzékeinket. Az áttetsző gél selymes habbá alakul át, amely gyengéden öleli körül testünket. Tusolás után bőrünket rendkívül selymesnek és puhának fogjuk érezni. A Beiersdorf innovatív Hydra IQ technológiájának köszönhetően bőrünk mindig megkapja a szükséges gondoskodást. 1.jpg ()

A NIVEA Powerfruit Refresh (250ml) vörösáfonyából kivont C vitamint tartalmaz annak érdekében, hogy bőrünk frissebb és élettel telibb legyen. A goji bogyó vitalizáló illata felpezsdíti az érzékeket, és egész napra elegendő energiával tölt fel minket.

A NIVEA Powerfruit Relax (250ml) a feketeáfonya antioxidánsaival simogatja, és kényezteti a bőrt. Az acai bogyó kellemes illata megnyugtatja a lelket, és új életre kelti a testet.

 

További információk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X