Főoldal > EGÉSZSÉG > Legyen életünk része a minőségi ásványvíz, a Verde! (x)

Legyen életünk része a minőségi ásványvíz, a Verde! (x)

0

Írta:

Minőségi ételek, alapanyagok, sőt minőségi idő… halljuk az egészségtudatos, harmonikus életre törekvő embertársainktól. Ha már ekkora figyelmet fordítunk a minőségre, miért maradna ki a felsorolásból fizikai létünk egyik alappillére, a víz?

Az az ásványvíz, amely az oxigén után a második legfontosabb feltétele az életnek, vagyis ahogy a Verde szlogenje is mondja: „Életed része”. De vajon a szlogen mögött valóban több van egy ügyes, átgondolt üzleti stratégiánál? Lássuk a tényeket!

Egyenesen a jégkorszakból

Az utolsó jégkorszak idején összegyűlt, majd a külvilágtól elzárt rétegből nyert Verde ásványvízben szinte minden megvan, amire szervezetünknek a nap folyamán szüksége lehet: ásványi anyagokra, nyomelemekre, mindez kitűnő ízvilágú, természetes vízben oldva.

Ha valakinek kétségei támadnának az évezredes múlt kincseinek érintetlenségével kapcsolatban, rögtön eloszlatjuk a félelmét: a 15 000 éve tökéletesen elzárt környezetből kiemelt Verde a gondos palackozási eljárásnak köszönhetően mindazt megőrizte, amit az ősidők tartogatnak a ma emberének, a frissességet, lendületet és kapcsolatot a hamisítatlan természettel.

Kéznél minden élethelyzetben

A Verde kétféle – a jól bevált 1,5 literes és a piacon kevésbé elterjedt 0,75 literes – kiszerelésben kapható a SPAR áruházaiban, természetesen mindkét méretben elérhető a széndioxiddal dúsított és a szénsavmentes változat is.

A 0,75 literes palack formatervezésénél az esztétikus és sportos megjelenésen túl fontos szempont volt a praktikusság, így könnyedén elfér egy kézitáskában, az utazóbőröndben vagy épp a hátizsákban az edzőcipők mellett. A kiszerelés mellett szól, hogy nem sokkal foglal több helyet, mint a 0,5 literes ásványvizek, annál többet jelent viszont az a pár korty többlet.

Mindent egybevetve, a Verde optimális ásványianyag-tartalma, friss íze, kiszerelése és nem utolsó sorban kedvező ára méltóvá teszi, hogy életünk részét képezze. Kóstoljátok meg e kitűnő szomjoltót… egyenesen a jégkorszakból!

További információk!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X