Főoldal > AKTUÁLIS > Kiderült az ismert modell szépségének titka!

Kiderült az ismert modell szépségének titka!

diétamodellszépségápolás
0

Írta: and

Biztosan te is hallottad már, hogy akinek a bőre nem szép, az nem tud igazán ragyogni. Nos, Miranda Kerr is ezt vallja, és

Biztosan te is hallottad már, hogy akinek a bőre nem szép, az nem tud igazán ragyogni. Nos, Miranda Kerr is ezt vallja, és bár elmondása szerint kisfia születése óta kevesebb ideje jut saját magára és a szépségápolásra, azért így is odafigyel a külsejére. 

A Victoria’s Secret 29 éves angyala nemrég felfedte beauty titkát: egy kaliforniai reklámfilm-forgatáson tett fel képeket a Twitterre és az Instagramra, melyeken a sminkszobán kívül az is látható, milyen termékekkel őrzi bőre egészségét és szépségét.

„Tökéletesen indul a nap a koraorganicsbymk termékeimmel” – írta a fotókhoz magyarázatként a modell. Az általa kisbetűvel írt KORA Organics biokozmetikum-gyártó vállalattal közösen piacra dobott „KORA Organics by Miranda Kerr” termékek elmondása szerint nemcsak azért állnak közel hozzá, mert természetes összetevőkből készülnek, hanem azért is, mert megfelelően ápolják és hidratálják a bőrét.

„Több mint egy évtizede modellkedem, így számos kozmetikumot kipróbáltam a világ minden tájáról. De mivel sosem találtam meg azt a bio szépségápolási termékpalettát, amit kerestem, úgy döntöttem, megalkotom a sajátomat” – nyilatkozta korábban Orlando Bloom kedvese.

miranda2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette: számára a szépségápolás egyik alappillére, hogy mindig megfelelően tisztítja, tonizálja és hidratálja az arcbőrét, éjszakára pedig krémek helyett csipkebogyó olajat ken a bőrére. „Ez egy sokoldalú csodaszer. Antioxidánsokban gazdag, ezért nagyon jót tesz a bőrömnek. Regenerál, megfiatalít, így reggelente ragyogó bőrrel ébredek” – árulta el.

A híresség azt is elmondta, hogy a lelkének mi jelent igazi kényeztetést. Családja szeretete és az együtt töltött szép pillanatok felidézése mellett egy-egy masszázs vagy egy jógaóra is bármikor jó érzésekkel tölti el. „A jógát imádom, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá. Az ezzel járó meditációt is fontosnak tartom, és nagyon szeretem” – mesélte.

A 175 cm magas modell elmondása szerint nem fogyókúrázik, de a megfelelő étrendet elengedhetetlennek tartja. „A kisfiam születése után vércsoport-diétával adtam le néhány kilót. Ez nem jelentett lemondást számomra, hiszen csak azzal járt, hogy kevesebb húst ehettem, amit egyébként sem fogyasztok túl gyakran. Ehelyett a bio zöldségek és gyümölcsök híve vagyok, amiből a terhességem alatt és azután is szinte bármennyit ehettem – mondta.

Miranda úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sültkrumplinak sem.

Néhány hónapja pedig megismerkedett a kókuszolaj áldásos hatásaival, amit immár semmi másra nem cserélne le. „Minden nap négy evőkanál kókuszolajat fogyasztok – salátákon vagy a zöldteámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el a szupermodell.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X