Főoldal > AKTUÁLIS > Alison Sweeney tuti karcsúsító stratégiája

Alison Sweeney tuti karcsúsító stratégiája

diétaedzés
0

Írta: and

A Viasat3-on futó Zsírégetők műsorvezetőjétől, Alison Sweeney-től sem idegen a kilókkal való küzdelem, ezért is hitelesek a fogyással és az egészséges életmóddal kapcsolatos tippjei. A 37 éves amerikai Emmy-díjas színésznő a kamerák előtt nőtt fel: pályáját 1981-ben kezdte, de a nagy sikert az Életünk napjai című sorozat hozta meg számára, melyben ő formálta meg Samantha […]

A Viasat3-on futó Zsírégetők műsorvezetőjétől, Alison Sweeney-től sem idegen a kilókkal való küzdelem, ezért is hitelesek a fogyással és az egészséges életmóddal kapcsolatos tippjei.

A 37 éves amerikai Emmy-díjas színésznő a kamerák előtt nőtt fel: pályáját 1981-ben kezdte, de a nagy sikert az Életünk napjai című sorozat hozta meg számára, melyben ő formálta meg Samantha Brady karakterét. 2007 óta a Zsírégetők háziasszonyaként is ismerhetjük.

A színésznő, miután évekig küzdött a súlyával, úgy döntött, hogy leszámol a különböző diétákkal, és inkább egészséges életmódra vált. Az elhatározása meg is hozta az eredményt: gyönyörűen lefogyott és kibékült a testével. Most eláruljuk, hogy csinálta!

Alison Sweeney karcsúsító tippjei

1. Ha a kalóriaszám megfelelőnek tűnik, akkor is ellenőrizd az adagot!

A Zsírégetők rengeteg dologra felhívta a figyelmem, amire korábban nem is gondoltam: kalóriaszámlálás, az étel adagolása, élelmiszeripari trükkök stb. Oda kell figyelni, például egy vékony szelet pizza nem egyenlő egy egész pizzával.

2. Váltogasd az edzéseket!

A szabadban végzem a kedvenc kardió edzéseimet. Imádok kirándulni, futni vagy egyszerűen csak sétálni a kutyámmal. Sajnos én is szenvedek az allergiától, bár a Zyrtec nevű gyógyszer valamennyire segít kordában tartani. Amikor túl sok a pollen a levegőben, irány az edzőterem, ahol a trénerem segít kiválasztani a legjobb gyakorlatokat. Így soha nem válik unalmassá a mozgás.

alison2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Ne tedd magad az utolsó helyre!

Sok nő hajlamos rá, hogy önmagát sorolja legutoljára. A gyerekek ugyan legalább ötféle különórára járnak, az anyukák azonban már nem jutnak el edzeni. Kétgyerekes dolgozó nőként pontosan tudom, hogy milyen nehéz kidolgozni egy jó időbeosztást, de nagyon fontos felállítani egy fontossági sorrendet. Ne te legyél az utolsó helyen! Ha kell, kérj segítséget. Hogyan? Egyik alkalommal te vigyázz egy barátnőd gyerekeire is, amíg edzeni megy, majd cseréljetek. Így mindenkinek jut egy kis testmozgás, és közben a kicsik is jól szórakoznak együtt. De akár otthon is végezhetsz különböző alakformáló gyakorlatokat, míg alszanak a gyerkőcök. Ráadásul jó példát mutatsz a gyerekeidnek, ha nem hanyagolod el magad.

4. Soha ne add fel!

Ne feledd: az egészséges életmód nem diéta! A fogyókúra hóbort, mely során bizonyos ételekről le kell mondanod, ezt pedig nem csinálhatod egész életedben. Gondold újra: inkább egészséges akarj lenni. Fogyás helyett ez legyen a célod! Ha közben valami megkísértett, például megettél egy finom kekszet, ne érezd azt, hogy az egész terved kudarcba fulladt. Ne add fel! Néhány falat finomságtól még nem leszel bűnös, csak járd továbbra is az általad kijelölt utat. Menni fog!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ez segít majd felállni a kanapéról és leadni a pluszkilókat!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Húsból érdemes a magyart keresni


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X