Főoldal > EGÉSZSÉG > Gáspár Bea elárulta látványos fogyásának titkát

Gáspár Bea elárulta látványos fogyásának titkát

fogyásgáspár bea
0

Írta:

Gáspár Bea hosszú ideig küzdött súlyfeleslegével, most viszont büszkén mutatja meg mindenkinek karcsú alakját. Azt is elárulta, mi áll elképesztő fogyásának hátterében.

Gáspár Bea méheltávolító műtét következtében fogyott le látványosan, és igyekszik mindent megtenni azért, hogy ez az állapot így is maradjon. Gáspár Beának nemcsak a kinézete fontos, hanem egészsége és jólléte miatt is nagyon komolyan veszi az életmódváltást. Célja, hogy ne legyen többé több, mint 70 kiló, mert akkor már megérzi a felesleges kilókat mozgás közben is.

„A nőgyógyászati műtétem után nagyon lefogytam, és ezt valamelyest szeretném megtartani, ezért életmódot is váltottam. Nagyon odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszem” – árulta el.

A családanya nemcsak életmódváltásán dolgozik, hanem a cigánykonyha remekeit bemutató szakácskönyvén is, ami immár az ötödik lesz. A receptkönyvben szereplő ételeket 5 nap alatt főzte le, és angol nyelven is megjelentetik. A könyv stylingjáért férje, Gáspár Győző felelt, aki még családi ereklyéket is felhasznált a tökéletes kinézet kedvéért.

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X