Főoldal > AKTUÁLIS > 45 évesen is fantasztikusan csinos Monica Bellucci – így csinálja!

45 évesen is fantasztikusan csinos Monica Bellucci – így csinálja!

0

Írta: and

Bár közelebb van az ötödik ikszhez, mint a negyedikhez, Monica Bellucci még mindig nagyszerűen néz ki. A gyönyörű színésznő idomain sem az idő múlása nem látszik, sem pedig az, hogy alig 3 hónapja adott életet második kislányának. Monica a kiegyensúlyozott táplálkozás híve: azt vallja, hogy semmit sem szabad megvonnia magától, viszont nagy hangsúlyt helyez a […]

profimedia-0030230048.jpg ()Bár közelebb van az ötödik ikszhez, mint a negyedikhez, Monica Bellucci még mindig nagyszerűen néz ki. A gyönyörű színésznő idomain sem az idő múlása nem látszik, sem pedig az, hogy alig 3 hónapja adott életet második kislányának.

Monica a kiegyensúlyozott táplálkozás híve: azt vallja, hogy semmit sem szabad megvonnia magától, viszont nagy hangsúlyt helyez a mértékletességre is. Az edzőtermek nem állnak túl közel a szívéhez, de egy külföldi lapnak elmondta, hogy úszni nagyon szeret.

„Szeretek enni, és sem csontsovány, sem duci nem vagyok. Nincs itt semmilyen titok, egyszerűen jól érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta a sztár, aki júniusban, második gyermeke születése után egy hónappal ismét büszkén viselte kedvenc, fekete Dolce&Gabbana ruháját. Két héttel azután pedig már reklámfilmet forgatott Rómában.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X