Főoldal > AKTUÁLIS > 46 évesen is szupercsinos Elle Macpherson – így csinálja!

46 évesen is szupercsinos Elle Macpherson – így csinálja!

0

Írta: and

Bár közelebb van az ötvenhez, mint a negyvenhez, Elle Macpherson még mindig bombaformában tündököl. Beceneve, „A Test” tehát manapság is illik rá, amiért a modell a bio élelmiszereknek a leghálásabb: csak ezekkel táplálkozik, mert hisz abban, hogy kétszer annyi vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint a „nem bio” táplálékok. Elle egy nap két étkezést engedélyez […]

profimedia-0037026628.jpg ()Bár közelebb van az ötvenhez, mint a negyvenhez, Elle Macpherson még mindig bombaformában tündököl. Beceneve, „A Test” tehát manapság is illik rá, amiért a modell a bio élelmiszereknek a leghálásabb: csak ezekkel táplálkozik, mert hisz abban, hogy kétszer annyi vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint a „nem bio” táplálékok.

Elle egy nap két étkezést engedélyez magának: többnyire gyümölcsökkel indítja a napot, majd ebédel, vagy vacsorázik. Szívesen fogyaszt párolt zöldségeket vagy barna rizst, de kerüli a tejtermékek többségét és a nassolnivalókat.

Ez alapján talán úgy tűnik, hogy a modell sanyargatja magát, ám szerinte ez nincs így. Ha finom vacsorához támad kedve, állítása szerint lelkiismeret-furdalás nélkül belakmározik, máskor pedig futni, vagy Pilates órára megy, esetleg táncra perdül két gyermekével.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X