Főoldal > AKTUÁLIS > Bombanő a filmvászonról: így őrzi karcsúságát Kate Winslet!

Bombanő a filmvászonról: így őrzi karcsúságát Kate Winslet!

0

Írta: and

Kate Winslet sokat változott az utóbbi években: huszonévesen még inkább kerekded idomokkal büszkélkedhetett, a harmadik iksz felett – és két gyerek után – viszont nemcsak vékonyabbnak, hanem fittebbnek is tűnik. A 34 éves színésznő saját bevallása szerint kibékült a testével, és mióta elfogadta magát olyannak, amilyen, nem szenved a jojó-efektustól. Formája megtartásában persze szerepe van […]

profimedia-0055501536.jpg ()Kate Winslet sokat változott az utóbbi években: huszonévesen még inkább kerekded idomokkal büszkélkedhetett, a harmadik iksz felett – és két gyerek után – viszont nemcsak vékonyabbnak, hanem fittebbnek is tűnik.

A 34 éves színésznő saját bevallása szerint kibékült a testével, és mióta elfogadta magát olyannak, amilyen, nem szenved a jojó-efektustól. Formája megtartásában persze szerepe van annak is, hogy Kate odafigyel a helyes táplálkozásra, és arra, miből mennyit eszik.

Az edzőtermeket nem zárta a szívébe és saját bevallása szerint ideje sem lenne lejárni valahová edzeni, így otthon mozog: beszerzett egy Pilates DVD-t, melyre minden nap legalább 20 percet tornázik, de kapták már lencsevégre biciklizés közben is.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X