Főoldal > AKTUÁLIS > Bombanő bombaalakkal: így marad szuper formában Liv Tyler!

Bombanő bombaalakkal: így marad szuper formában Liv Tyler!

0

Írta: and

Liv Tyler saját bevallása szerint 14 éves kora óta diétázott, hiszen nemcsak színésznőként, hanem modellként is bontogatta szárnyait. Utóbbihoz pedig különösen fontos volt vékony alakjának megőrzése. Ám 2004 decemberében, kisfia születése után nemcsak az élete változott meg, hanem a diétákról vallott nézetei is. „A szülés után már nem az alakom vagy a karrierem voltak a […]

profimedia-0069914776.jpg ()Liv Tyler saját bevallása szerint 14 éves kora óta diétázott, hiszen nemcsak színésznőként, hanem modellként is bontogatta szárnyait. Utóbbihoz pedig különösen fontos volt vékony alakjának megőrzése.

Ám 2004 decemberében, kisfia születése után nemcsak az élete változott meg, hanem a diétákról vallott nézetei is. „A szülés után már nem az alakom vagy a karrierem voltak a legfontosabb dolgok az életemben. Kizárólag a gyermekemre akartam gondolni, így abbahagytam a diétázást, és az étkezések miatti folytonos aggódást” – árulta el a színésznő.

Liv ma már a rendszeres és kiegyensúlyozott táplálkozás híve. Felvett egy séfet, aki egészséges ételeket készít számára: a gyönyörű színésznő sok zöldséget és proteint fogyaszt. Emellett nem hanyagolja el a konditermek látogatását sem, és bár nem edz minden nap, szívesen pattan futópadra vagy végez Pilates gyakorlatokat.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X