Főoldal > AKTUÁLIS > Csinos és fitt: íme, Reese Witherspoon diéta- és fitnesztitkai!

Csinos és fitt: íme, Reese Witherspoon diéta- és fitnesztitkai!

0

Írta: and

Reese Witherspoon nevét nemcsak a Dr. Szöszi-mozik vagy Jake Gyllenhaal miatt jegyeztük meg, hanem azért is, mert harmincas évei derekán, két gyerek után is fantasztikus formában van. A szőke színésznő szerint ezt annak köszönheti, hogy odafigyel a rendszeres étkezésre: naponta ötször, kis adagokban fogyaszt friss gyümölcsöket, zöldségeket, halat vagy teljes kiőrlésű gabonából készült élteket. Emellett […]

profimedia-0052244037.jpg ()Reese Witherspoon nevét nemcsak a Dr. Szöszi-mozik vagy Jake Gyllenhaal miatt jegyeztük meg, hanem azért is, mert harmincas évei derekán, két gyerek után is fantasztikus formában van.

A szőke színésznő szerint ezt annak köszönheti, hogy odafigyel a rendszeres étkezésre: naponta ötször, kis adagokban fogyaszt friss gyümölcsöket, zöldségeket, halat vagy teljes kiőrlésű gabonából készült élteket. Emellett arra is figyel, hogy minden étkezésnél körülbelül ugyanannyi étel kerüljön a tányérjára, így nem eszi túl magát.

Reese életében a mozgás is fontos szerepet kap: gyakran kocog, szeret teniszezni és a Kundalini jóga lelkes híve. Ez az edzésmód gyors mozdulatokat tartalmaz, de segíti az elmélyülést és a stresszoldást is.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X