Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartja formában testét a világ legszexibb nője!

Így tartja formában testét a világ legszexibb nője!

0

Írta: and

Sok százezer nő bújna szívesen Adriana Lima bőrébe, ha megtehetné. Ennek nemcsak az az oka, hogy a Victoria’s Secret gyönyörű modellje világszerte ismert, emellett boldog feleség és november óta egy kislány, Valentina büszke anyukája, hanem az is, hogy fantasztikus formában van. A fitt és csinos szépség egyik titka a bokszban rejlik, ami egyrészt remekül átmozgatja […]

profimedia-0071365349.jpg ()Sok százezer nő bújna szívesen Adriana Lima bőrébe, ha megtehetné. Ennek nemcsak az az oka, hogy a Victoria’s Secret gyönyörű modellje világszerte ismert, emellett boldog feleség és november óta egy kislány, Valentina büszke anyukája, hanem az is, hogy fantasztikus formában van.

A fitt és csinos szépség egyik titka a bokszban rejlik, ami egyrészt remekül átmozgatja a testét, és segít szép izmokat építeni, másrészt kihívást jelent számára, mert minden edzés során új dolgokat tanul. Adriana korábban több sportot kipróbált, például a futást vagy a spinninget, terhessége alatt pedig gyakran jógázott.

Teste alapos átmozgatása mellett Adriana a helyes és kiegyensúlyozott étkezésre is nagy hangsúlyt fektet: legalább négy alkalommal eszik egy nap – az étkezések közül a reggeli a legbőségesebb, a vacsora pedig a legszerényebb.

A modell tányérjára gyakran kerül joghurt, zöldségfélék, friss gyümölcsök, de a húst sem utasítja el: szereti a halat, a csirkét, és ha kedve tartja, lelkiismeret-furdalás nélkül megeszik egy szelet vörös húst vagy néhány kocka csokoládét is.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X