Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, Anne Hathaway vékony alakjának titka!

Íme, Anne Hathaway vékony alakjának titka!

0

Írta: and

Anne Hathaway-t a legtöbben csak színésznői karrierje miatt ismerik, ám azt kevesen tudják róla, hogy laktózérzékeny, emellett cukorbetegségre is hajlamos, és nem ehet többek közt túl fűszeres-, sült-, vagy finomított lisztből készült ételeket sem. Ezt sokan lemondásként élnék meg, a fiatal színésznő azonban az évek folyamán megtanult alkalmazkodni mindehhez. Étrendjébe beiktatja a teljes kiőrlésű lisztből […]

profimedia-0054787388.jpg ()Anne Hathaway-t a legtöbben csak színésznői karrierje miatt ismerik, ám azt kevesen tudják róla, hogy laktózérzékeny, emellett cukorbetegségre is hajlamos, és nem ehet többek közt túl fűszeres-, sült-, vagy finomított lisztből készült ételeket sem.

Ezt sokan lemondásként élnék meg, a fiatal színésznő azonban az évek folyamán megtanult alkalmazkodni mindehhez. Étrendjébe beiktatja a teljes kiőrlésű lisztből készült pékárut, de szívesen fogyaszt juh- és kecskesajtot, görög joghurtot, halat, tojást, friss zöldségeket, gyümölcsöket, mandulát és mandulatejet.

Anne célja az edzőteremben nem a fogyás, hanem az erősítés, és fittségének megőrzése. Hetente legalább három alkalommal erősít, majd futópadra pattan, ahol 30 percet vagy öt kilométert fut.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X