Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, Matthew McConaughey feleségének diétatitkai!

Íme, Matthew McConaughey feleségének diétatitkai!

0

Írta: and

Camila nem úgy néz ki, mint egy kétgyerekes anyuka, hanem sokkal inkább úgy, mintha egy pillanatra sem hagyta volna abba a modellkedést. Pedig Matthew McConaughey 28 éves kedvese nem a kifutón, hanem a babaszobában töltötte az elmúlt éveket: kisfiuk, Levi 2 éves, kislányuk, Vida pedig 7 hónapos. Camila egy interjúban arról számolt be, hogy speciális […]

profimedia-0072101865.jpg ()Camila nem úgy néz ki, mint egy kétgyerekes anyuka, hanem sokkal inkább úgy, mintha egy pillanatra sem hagyta volna abba a modellkedést. Pedig Matthew McConaughey 28 éves kedvese nem a kifutón, hanem a babaszobában töltötte az elmúlt éveket: kisfiuk, Levi 2 éves, kislányuk, Vida pedig 7 hónapos.

Camila egy interjúban arról számolt be, hogy speciális módszerrel adta le a terhességei során felszedett kilókat: „A brazil nők negyven napig pihennek, miután a gyermekük világra jött. Nincs edzés, és csak nagyon könnyű ételeket fogyaszthatnak – az első napokban főként levest” – mondta a modell, aki szerint a szoptatás során a nők többsége egyébként is visszanyeri régi alakját.

A gyönyörű modell egyébként nagyon odafigyel a kiegyensúlyozott táplálkozásra, valamint arra is, hogy rendszeresen sportoljon: a jógáról és az úszásról terhességei alatt sem mondott le, napjainkban pedig lelkesen, és persze nagyon csinosan látogatja az edzőtermeket, ahol többek közt ellipszistrénerrel edz.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X