Főoldal > AKTUÁLIS > Ismerd meg a Transformers 3 szexi sztárjának diéta- és fitnesz titkait!

Ismerd meg a Transformers 3 szexi sztárjának diéta- és fitnesz titkait!

0

Írta: and

A gyönyörű Rosie Huntington-Whiteley neve talán már számodra is ismerősen cseng, hiszen a Victoria’s Secret modellként ismertté vált 23 éves lány nemrég megkapta első komoly filmszerepét is: a Transformers 3 című moziban szerepelhet, Shia LaBeouf oldalán. Abban, hogy Rosie kapta meg a női főszerepet, ráadásul Megan Fox helyett, kétségkívül szerepe van a modell fantasztikus alakjának. […]

rosie2.jpg ()A gyönyörű Rosie Huntington-Whiteley neve talán már számodra is ismerősen cseng, hiszen a Victoria’s Secret modellként ismertté vált 23 éves lány nemrég megkapta első komoly filmszerepét is: a Transformers 3 című moziban szerepelhet, Shia LaBeouf oldalán.

Abban, hogy Rosie kapta meg a női főszerepet, ráadásul Megan Fox helyett, kétségkívül szerepe van a modell fantasztikus alakjának. Ezt a rossz nyelvek szerint koplalással éri el, ő viszont azt mondja, a titok a bio élelmiszerek fogyasztásában és a rendszeres mozgásban rejlik.

Rosie minden alkalmat megragad, hogy sportolhasson – nagyon szeret például bokszolni személyi edzője, Jason Walsh irányításával. Emellett szépsége megőrzése érdekében bevet még két egyszerű, de nagyszerű trükköt: sok vizet iszik és annyit alszik, amennyit csak lehetséges.

 

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X