Főoldal > AKTUÁLIS > Koplalás vagy kemény munka? Ettől olyan sovány Kate Moss!

Koplalás vagy kemény munka? Ettől olyan sovány Kate Moss!

0

Írta: and

Kate Moss néhány hónapja azzal sokkolta a közvéleményt, hogy kijelentette: semmit sem szeret annyira, mint azt, hogy sovány lehet. Sokak szerint ezzel nemcsak kiállt a koplalás mellett, de megerősítette azt a gyanút is, mely szerint ő maga is éhezéssel marad vékony. A drog- és alkoholbotrányairól ismert brit modell szerint viszont erről szó sincs. Állítása szerint […]

profimedia-0076523014.jpg ()Kate Moss néhány hónapja azzal sokkolta a közvéleményt, hogy kijelentette: semmit sem szeret annyira, mint azt, hogy sovány lehet. Sokak szerint ezzel nemcsak kiállt a koplalás mellett, de megerősítette azt a gyanút is, mely szerint ő maga is éhezéssel marad vékony.

A drog- és alkoholbotrányairól ismert brit modell szerint viszont erről szó sincs. Állítása szerint nagyon is odafigyel az egészséges táplálkozásra: reggelire probiotikus joghurtot, gyümölcsöket és pirítóst fogyaszt, ebédre grillcsirkét zöldségekkel, vacsorára pedig grillezett halat, szintén zöldségekkel.

Kate a mozgást sem hanyagolja el – akkor sem, ha rengeteg munkája van: hetente legalább négy alkalommal lejár az edzőterembe, ahol futógéppel és súlyemelő gyakorlatokkal tesz meg mindent teste formában tartásáért.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X