Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el Katy Perry csodás alakjának titkát!

Lesd el Katy Perry csodás alakjának titkát!

0

Írta: and

Számos fiatal lány számára Katy Perry csinos alakja jelenti az ideális testalkatot, hiszen az énekesnő hosszú, vékony végtagjai mellé nőies idomok társulnak. És bár Katy gyakran hangoztatja, hogy imád enni, az edzéseket viszont szívesen kihagyná, személyi edzője, Harley Pasternak szerint sokat dolgozik fantasztikus külsejéért. Az edző szerint – aki többek közt Lady Gagát, Jennifer Hudsont […]

profimedia-0078024568.jpg ()Számos fiatal lány számára Katy Perry csinos alakja jelenti az ideális testalkatot, hiszen az énekesnő hosszú, vékony végtagjai mellé nőies idomok társulnak. És bár Katy gyakran hangoztatja, hogy imád enni, az edzéseket viszont szívesen kihagyná, személyi edzője, Harley Pasternak szerint sokat dolgozik fantasztikus külsejéért.

Az edző szerint – aki többek közt Lady Gagát, Jennifer Hudsont és Halle Berry-t is remek formába hozta – Katy számára nagyon fontos a jó kondíció, valamint az is, hogy októberi esküvőjén csinosan álljon az oltár elé.

Ezért a 25 éves világsztár hajlandó volt lemondani kedvenc ételeiről, a pizzáról, kínai- és gyorséttermi kosztról is. Ezek helyett manapság magas proteintartalmú és egészséges ételeket fogyaszt napi öt étkezése során, például csirkemellet, halat, zöldséget és gyümölcsöt.

Katy kedvenc mozgásformája az ugrókötelezés, de személyi edzője további kardio- és erősítőgyakorlatokat írt elő számára. Ezeket az énekesnő be is tartja: esküvőszervezés és videoklip-forgatás közepette sem feledkezik meg a heti öt edzésről.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X