Főoldal > AKTUÁLIS > Micsoda nő! Íme, Julia Roberts karcsúságának titkai!

Micsoda nő! Íme, Julia Roberts karcsúságának titkai!

0

Írta: and

Telnek-múlnak az évek a Micsoda nő! című mozi óta, ám Julia Roberts még mindig fantasztikusan néz ki. Igaz, új filmje, az Eat, Pray, Love forgatásán felszaladt rá néhány kiló, de ez a probléma már a múlté: a színésznő ismét legjobb formájában tündököl. Ha Julia karcsú alakjára pillantunk, az lehet a benyomásunk, hogy csak zöldségesen él, […]

profimedia-0077719200.jpg ()Telnek-múlnak az évek a Micsoda nő! című mozi óta, ám Julia Roberts még mindig fantasztikusan néz ki. Igaz, új filmje, az Eat, Pray, Love forgatásán felszaladt rá néhány kiló, de ez a probléma már a múlté: a színésznő ismét legjobb formájában tündököl.

Ha Julia karcsú alakjára pillantunk, az lehet a benyomásunk, hogy csak zöldségesen él, pedig nagyon szeret enni. Saját bevallása szerint imádja például a kekszeket, a mártásokat és egy Scorpino névre keresztelt italt, amely többek közt vodka, narancslikőr és olasz fagyi elegye.

Ezt a sok finomságot viszont le is kell dolgozni, amivel Julia is tisztában van, ezért lelkesen látogatja az edzőtermeket. Gyakran végez erősítő gyakorlatokat, de a jógát és a Pilatest is nagyon szereti.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X