Főoldal > AKTUÁLIS > Vadóc lány csúcsformában: íme, Rihanna diéta- és fitnesztitkai!

Vadóc lány csúcsformában: íme, Rihanna diéta- és fitnesztitkai!

0

Írta: and

A sztárok többsége a rendszeres étkezést tartja fittsége egyik fő forrásának: a legtöbben két-háromóránként töltik meg a hasukat, lehetőség szerint egészséges ételekkel. Rihanna viszont beismeri, hogy gyakran annyit dolgozik, hogy egy nap leforgása alatt csak egyszer vagy kétszer tud enni. Ezt igyekszik azzal kompenzálni, hogy a lehető legegészségesebb ételeket választja: megeszi a zöldségeket, pedig nem […]

profimedia-0056212745.jpg ()A sztárok többsége a rendszeres étkezést tartja fittsége egyik fő forrásának: a legtöbben két-háromóránként töltik meg a hasukat, lehetőség szerint egészséges ételekkel. Rihanna viszont beismeri, hogy gyakran annyit dolgozik, hogy egy nap leforgása alatt csak egyszer vagy kétszer tud enni.

Ezt igyekszik azzal kompenzálni, hogy a lehető legegészségesebb ételeket választja: megeszi a zöldségeket, pedig nem szereti őket, kerüli a szénhidrátot, és a húsételek közül többnyire halat fogyaszt. „Reggelire tojásfehérjét eszem és jó sok ananászt, ebédre halat burgonyával, vacsorára pedig ismét halat” – árulta el az énekesnő.

Rihanna életének része a mozgás, hiszen a színpadon órákat táncol végig. Hogy a legjobb formában lehessen, személyi edzőt vett fel, aki motiválja őt, és akivel minden nap mozog: kardio- vagy erősítő gyakorlatokat végez, a futópadot pedig semmi esetre sem hagyja ki!

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X