Főoldal > AKTUÁLIS > 40 éves a bombanő: íme, Claudia Schiffer diéta- és fitnesztitkai!

40 éves a bombanő: íme, Claudia Schiffer diéta- és fitnesztitkai!

0

Írta: and

A kilencvenes évek egyik legkeresettebb modelljeként Claudia Schiffer mindennapjainak is része volt a diétázás. Ma már fontosnak tartja, hogy ne vonjon meg magától semmit, tehát ha egy kis csokit kíván, akkor megeszik néhány kockányit. Emellett ügyel a rendszeres és egészséges táplálkozásra is: a három főétkezés során sok bio élelmiszer kerül a tányérjára, mert ezekben több […]

profimedia-0043214981.jpg ()A kilencvenes évek egyik legkeresettebb modelljeként Claudia Schiffer mindennapjainak is része volt a diétázás. Ma már fontosnak tartja, hogy ne vonjon meg magától semmit, tehát ha egy kis csokit kíván, akkor megeszik néhány kockányit.

Emellett ügyel a rendszeres és egészséges táplálkozásra is: a három főétkezés során sok bio élelmiszer kerül a tányérjára, mert ezekben több a vitamin és a tápanyag, mint a hagyományos ételekben. Erre pedig nemcsak önmaga, hanem három gyermeke miatt is fontos odafigyelnie.

A 40 éves Claudia terhességei után is mindig hamar visszanyerte irigylésre méltó alakját. Ennek szerinte az a titka, hogy a várandósság idején is ügyelt rá, mit és mennyit eszik, valamint még nagy pocakkal is fontosnak tartotta a mozgást: Claudia a Pilates nagy rajongója.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X