Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, Drew Barrymore mesés alakjának titka!

Íme, Drew Barrymore mesés alakjának titka!

0

Írta: and

Drew Barrymore saját bevallása szerint soha nem szeretett diétázni, sem sportolni, ám két évvel ezelőtt mégis úgy döntött, életmódváltásra van szüksége. A színésznő azóta odafigyel a rendszeres étkezésre: naponta legalább a három főétkezést betartja, és próbál a lehető legegészségesebben táplálkozni. A színésznő többnyire alacsony kalória- és szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt. Tányérjára gyakran kerülnek bio zöldségek párolt […]

profimedia-0077897476.jpg ()Drew Barrymore saját bevallása szerint soha nem szeretett diétázni, sem sportolni, ám két évvel ezelőtt mégis úgy döntött, életmódváltásra van szüksége. A színésznő azóta odafigyel a rendszeres étkezésre: naponta legalább a három főétkezést betartja, és próbál a lehető legegészségesebben táplálkozni.

A színésznő többnyire alacsony kalória- és szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt. Tányérjára gyakran kerülnek bio zöldségek párolt csirkével vagy hallal. Régebben vegetáriánus volt, most viszont úgy érzi, szervezetének szüksége van a húsra, így ezt nem tagadja meg magától.

Drew nem tud ellenállni a kávénak, sem az édességeknek: ha egy kis kényeztetésre vágyik, engedélyez magának egy kis cukormentes kólát vagy alacsony zsírtartalmú desszertet. Emellett a mozgásra is odafigyel: heti három-négy alkalommal kocog, úszik, táncol, esetleg Pilates- vagy jógaórákra jár.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X