Főoldal > AKTUÁLIS > 40 felett is bombázó: mitől ilyen csinos Uma Thurman?

40 felett is bombázó: mitől ilyen csinos Uma Thurman?

0

Írta: and

Uma Thurmanért nemcsak a Kill Bill mozikban nyújtott teljesítménye miatt lehet rajongani, hanem azért is, mert elképesztően csinos: a különleges szépségű színésznő vonalain egyáltalán nem látszik, hogy augusztusban töltötte be negyvenedik életévét. Uma mindent meg is tesz annak érdekében, hogy csinos maradjon: régebben vegetáriánus volt, manapság viszont inkább a makrobiotikus diétához követi, ha le szeretne […]

umabelso.jpg ()Uma Thurmanért nemcsak a Kill Bill mozikban nyújtott teljesítménye miatt lehet rajongani, hanem azért is, mert elképesztően csinos: a különleges szépségű színésznő vonalain egyáltalán nem látszik, hogy augusztusban töltötte be negyvenedik életévét.

Uma mindent meg is tesz annak érdekében, hogy csinos maradjon: régebben vegetáriánus volt, manapság viszont inkább a makrobiotikus diétához követi, ha le szeretne adni néhány kilót. Ilyenkor csak nyers, feldolgozatlan ételeket és rengeteg vizet fogyaszt.

A színésznő egyébként nem mindig ilyen szigorú önmagához. Pontosan tudja, hogy néha muszáj lazítania, ezért olykor megenged magának egy kis kényeztetést: kedvencei az olasz ételek és a csokis keksz. Érdekesség, hogy délutánonként szívesen elszürcsöl egy-egy bögre kínai fehér teát, vacsorája mellé legszívesebben egy pohár vörös bort fogyaszt, késő este pedig gyakran iszik még egy kapucsínót.

Uma tehát általában nem veti meg a finom ételeket és italokat, ám ha például egy-egy filmszerep megköveteli, képes szigorúan diétázni és edzeni. A Kill Bill forgatása előtt 25 kilótól szabadult meg, amiben nem kis része volt a heti ötszöri, kemény sportnak.

A színésznő reggel kilenctől délután ötig az edzőteremben izzadt: súlyzózott, futott, nyújtógyakorlatokat végzett, és taposógépet is használt. Emellett a távol-keleti harcművészetekben is elmélyedt: minden edzésnapon órákat töltött például azzal, hogy megtanulja helyesen használni a szamurájkardot.

Manapság is fontos az életében a rendszeres mozgás: az edzőtermi gyakorlatok, valamint a jóga és a Pilates mellett szívesen mozog a szabadban. Uma nagyon szeret sétálni, lovagolni, télen pedig síel és snowboardozik.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X