Főoldal > AKTUÁLIS > 45 évesen is bombázó a Született feleségek sztárja!

45 évesen is bombázó a Született feleségek sztárja!

0

Írta: and

Teri Hatcher azon hollywoodi színésznők közé tartozik, akik büszkén vállalják a korukat. Erre a hírességnek minden oka meg is van, ugyanis – bár két hónap múlva ünnepli 46. születésnapját – ma is szupercsinos. A színésznő egy külföldi weboldal információi szerint részben annak köszönheti vékony alakját, hogy régóta alacsony zsír- és szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt, gyorsdiéták helyett […]

profimedia-0070523401.jpg ()Teri Hatcher azon hollywoodi színésznők közé tartozik, akik büszkén vállalják a korukat. Erre a hírességnek minden oka meg is van, ugyanis – bár két hónap múlva ünnepli 46. születésnapját – ma is szupercsinos.

A színésznő egy külföldi weboldal információi szerint részben annak köszönheti vékony alakját, hogy régóta alacsony zsír- és szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt, gyorsdiéták helyett pedig inkább a mennyiségekre figyel.

A színésznő asztalára gyakran kerül párolt hal vagy grillcsirke friss zöldségekkel, de szívesen fogyaszt tonhalat és zabkását is. Emellett egy diétás kapszula, a Hoodia nagy rajongója, ami étvágycsökkentő hatása miatt segíti a diétázókat.

Teri igyekszik ellenállni a különböző nassolnivalóknak és édességeknek, ám egy interjúban bevallotta, hogy a csokoládéval leöntött banánszeletek a gyengéi, gumimacikkal. Ezt a kis kényeztetést tehát néha engedélyezi magának, ám nem feledkezik meg arról, hogy a pluszkalóriákat később le kell mozognia.

A színésznőnek nincs is problémája a sporttal: a mozgás az élete része, csupán arra kell ügyelnie, nehogy elunja magát edzés közben. „Ma már nincs problémám a konditermekkel, és szívesen megyek túrázni is, de könnyen elunom magam mozgás közben” – nyilatkozta a sztár.

Talán ezért esett a választása a hétköznapi mozgásformának korántsem nevezhető rúdtáncra, ahol hetente néhány alkalommal, 30 percen át nemcsak a nőiességét élheti meg igazán, hanem az egész testét átmozgathatja – különös tekintettel a láb, a fenék és a kar izmaira.

Teri emellett idén egy triatlon versenyen is elindult, hogy az egyik Los Angeles-i gyermekkórház számára segítsen pénzt gyűjteni. A színésznő úgy készült fel a versenyre, hogy sokkal többet kerékpározott: hetente három-négy alkalommal tekert bringával a munkahelyére, így szerinte a versenyszámok közül végül a futás volt a legkeményebb próbatétel.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!

Játssz és nyerj wellness hétvégét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X