Főoldal > AKTUÁLIS > A legkülönlegesebb egészséges és fiatalító diéták

A legkülönlegesebb egészséges és fiatalító diéták

0

Írta:

Rüdiger Dahlke: Holisztikus táplálkozás Legújabb könyvében a szerző magasabb szintről vizsgálja a táplálkozás témakörét. Együnk vagy ne együnk húst? Miért egészségesek a krétaiak? Hogyan alakul ki az ízlés? Miért nem eszünk Európában madárpókot? Valóban befolyásolnak minket a reklámok? Az ismert szerző az egészséges táplálkozással kapcsolatos személyes és orvosi pályáján szerzett tapasztalatait foglalja össze könyvében. Új […]

holisztikus.jpg ()Rüdiger Dahlke: Holisztikus táplálkozás

Legújabb könyvében a szerző magasabb szintről vizsgálja a táplálkozás témakörét. Együnk vagy ne együnk húst? Miért egészségesek a krétaiak? Hogyan alakul ki az ízlés? Miért nem eszünk Európában madárpókot? Valóban befolyásolnak minket a reklámok? Az ismert szerző az egészséges táplálkozással kapcsolatos személyes és orvosi pályáján szerzett tapasztalatait foglalja össze könyvében. Új művében többek között az egészséges táplálkozás négy oszlopát ismerteti: Kiegyensúlyozottság: a fehérje, a zsír és a szénhidrátok ésszerű aránya; Teljesértékűség: természetes élelmiszerek, adalékanyagok és tartósító szerek nélkül; Kiegyensúlyozott sav- bázis-egyensúly; Típusnak megfelelő táplálkozás, mely saját testünkhöz és lelkünkhöz igazodik. A szerző felhívja figyelmünket arra, hogy étkezni többet jelent, mint táplálkozni, hiszen a táplálkozás és az élet élvezete szorosan összetartoznak. Az egészség és az élvezet egyensúlya alapvető fontosságú: a holisztikus táplálkozás testünknek és lelkünknek is váljék egészségére!

220 oldal/Ára: 2800 Ft (Bioenergetic Kiadó) 

 

Horváth Éva – Szepesi Dóra: A fiatalodás művészete 

Nemcsak szakácskönyv, életmód tanácsadó is. A szerzők egy afiatalodas.jpg ()világszemlélettel ismertetnek meg az olvasóval. A makrobiotika a hosszú élet tudománya és művészete. Az egyszerű, kiegyensúlyozott és természetes étrend ideális testsúlyt, jókedvet, erőt és egészséget eredményez. A kozmosz rezgésével összhangban készített étek nem csupán táplál, de fokozza, támogatja az életerőt, ráadásul nagyon ízletes.

A szerzők tapasztalt makrobiotikusok, azt vallják, hogy a makrovegetáriánizmus új távlatokat nyithat egy merőben új életmód felé. Ősi forrásból merítenek, ötvözik a makrobiotika és a vegetáriánus diéta elemeit, de korok és égtájak táplálkozási tapasztalatát is befogadják, és arra ösztönöznek, hogy mindenki saját igényeinek, szükségleteinek megfelelően kreatívan alakítsa a módszert. Új kiadásban megjelenő könyvük közérthető, a hazai szakácskönyvkínálatban egyedülálló helyet foglal el. Emészthetően tálalják mondanivalójukat, kedvet ébresztenek az olvasókban, hogy kipróbálják és beépítsék mindennapjaikba a harmóniára hangolt életmódot. A szerzőktől ajánljuk még: A boldog szülő, boldog gyermek és a Harmónia az ételben, harmónia az életben című könyveket, amelyet szintén a Bioenergetic Kiadónál jelentek meg.

130 oldal/ Ára: 1400 Ft (Bioenergetic Kiadó)

onhipnozis.jpg ()Joy Gurgevich – Steven Gurgevich: Önhipnózis diéta

Hívd segítségül elméd hatalmát tökéletes testsúlyod eléréséhez! Azt az ételt kívánd, amelyik valóban jó neked! Pörgesd fel az anyagcserédet! Szüntesd meg sóvárgásaid okát! Alakíts ki egész életen át tartó egészséges szokásokat! Szabadulj meg az érzelmi alapú evés béklyójától! A két neves szakértő felfedi a tartós fogyás leghatásosabb eszközét: az emberi tudatalattit. Az Önhipnózis-diéta – a fogyókúrás kötetek között egyedülálló módon – tudatalattink és testünk kapcsolatán alapuló, kipróbált és bizonyított technikák révén segít elérni az ideális testsúlyt. A program óriási előnye, hogy nem tesz ki minket semmilyen külső befolyásnak, hanem segít önmagunk természetes gyógyítójává válnunk, a lehető legnagyobb biztonságban és kényelemben tevékenykedve otthonunk falai között. A könyv utasításai, valamint a mellékelt CD meditációi révén: – technikákat tanulunk, amelyeket alkalmazva át tudjuk programozni a régi, súlyproblémát okozó, hibás mintáinkat – megállapíthatjuk, elérhetjük és megtarthatjuk a számunkra ideális testsúlyt – eszközöket kapunk, amelyek segítségével megacélozzuk akaraterőnket, és felkészülünk a “stresszes” helyzetekre, mint amilyen egy éttermi vacsora vagy a karácsonyi ünnepi menü – új, tartós és egészséges szokásokra cseréljük egészségtelen étkezési szokásainkat. A szerzők ezreket tanítottak meg rá, miként vegyék sikerrel a fogyókúrázás buktatóit és kihívásait. Az Önhipnózis-diéta megadja a “hiányzó összetevőt” az egészséges étrend kialakítását célzó kúrákhoz, mert olyan változásokat hoz, amelyek egész életünkön át tartósak maradnak. Képes vagy elképzelni magad ideális testsúllyal? Ez esetben nyert ügyed van. Az Önhipnózis-diétától ugyanis minden szükséges bölcsességet és útmutatást megkapsz ahhoz, hogy célodat könnyedén és a lehető legtermészetesebb módon érd el.

252 oldal/ Ára: 3990 Ft (Édesvíz Kiadó)

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X