Főoldal > AKTUÁLIS > Bombafomában: így marad szupercsinos a Grace klinika szexi sztárja!

Bombafomában: így marad szupercsinos a Grace klinika szexi sztárja!

0

Írta: and

Katherine Heigl is azon színésznők táborába tartozik, akik nem helyeslik sem a gyorsdiétákat, sem a szupervékony ideál hajszolását, hanem inkább a rendszeres, kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásra esküsznek, sok mozgással. Katie például az 5 faktoros diétát követi, amivel nemcsak a napi ötszöri, körülbelül három óránkénti étkezést biztosítja szervezete számára, hanem azt is, hogy semmit se kelljen […]

Katherine Heigl is azon színésznők táborába tartozik, akik nem helyeslik sem a gyorsdiétákat, sem a szupervékony ideál hajszolását, hanem inkább a rendszeres, kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásra esküsznek, sok mozgással.

profimedia-0081447061.jpg ()Katie például az 5 faktoros diétát követi, amivel nemcsak a napi ötszöri, körülbelül három óránkénti étkezést biztosítja szervezete számára, hanem azt is, hogy semmit se kelljen megvonnia magától: étrendjében szerepelnek fehérjék, rostok és ballasztanyagok, rengeteg víz, viszont zsírok és szénhidrátok csak mértékkel. 

A szép színésznő szívesen szed a tányérjára például különböző húsokat burgonyával. Érdekes módon azonban a gyümölcsökért nem rajong. Kávét sem fogyaszt, ehelyett egy nagy csészényi antioxidánsokban gazdag teával indítja a napját. 

További érdekesség, hogy a színésznő nem tart otthon mérleget, mert – ahogy egy külföldi lap munkatársának elmondta – régen hajlamos volt túl sokat foglalkozni a súlyával. „Volt egy időszak, amikor minden nap megmértem magam, a kapott értéket felírtam egy papírra, majd kiszámoltam a testzsír-százalékom. Lássuk be, ez nem a legegészségesebb szokás” – mondta.

Majd hozzátette, ma már abból látja, hogy változott-e a súlya, ha szűkebbnek, vagy épp bővebbnek érzi a ruháit. Katherine egyébként azt vallja, hogy nagyon szeret enni, épp ezért nem pártolja a diétákat.

Egy interjúja során elmondta, hogy szerinte Jennifer Aniston és Halle Berry a legcsinosabb színésznők Hollywoodban, majd hozzátette: régebben valósággal rajongott a nőies Kate Winsletért, akit folyton a súlyával cikiztek, ám ő senki kedvéért nem volt hajlandó ostoba diétákkal sanyargatni magát.

Katie is inkább a rendszeres mozgásra szavaz – az 5 faktoros diéta értelmében heti 5 rövid edzést tart. Így készült a Felkoppintva című film forgatására is: a diéta atyja, Henry Pasternak heti ötszöri, egyenként 25-50 percnyi, kardio- és aerobik gyakorlatokból álló edzést írt elő neki, a forgatás alatt pedig ugrókötelezéssel és súlyzózással tartotta magát fitten.

A 31 éves színésznő korábban heti háromszor sportolt. Az edzőteremben általában az ellipszis trénert vagy a jógaórákat választotta, a szabadban pedig sziklamászással vagy túrázással dolgozta le a kalóriákat – utóbbira már férje és a tavaly örökbefogadott kislányuk, Naleigh is elkísérheti.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!

Játssz és nyerj wellness hétvégét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X