Főoldal > AKTUÁLIS > Évek óta topformában: Meg Ryan így csinálja!

Évek óta topformában: Meg Ryan így csinálja!

0

Írta: and

Hollywoodban gyakori, hogy az ismert színésznőkről olyan képek kerülnek fel a világhálóra, melyek fogyásról vagy hízásról árulkodnak. Meg Ryanről azonban nem igazán készülhet ilyen fotó, mivel a színésznő évek óta szuper formában tartja magát. Szerinte emögött nincs semmi rendkívüli titok, egyszerűen szerencsés alkat. Ám azt elismeri, hogy odafigyel a főétkezésekre, és betartja a régi szabályt: […]

profimedia-0070989932.jpg ()Hollywoodban gyakori, hogy az ismert színésznőkről olyan képek kerülnek fel a világhálóra, melyek fogyásról vagy hízásról árulkodnak. Meg Ryanről azonban nem igazán készülhet ilyen fotó, mivel a színésznő évek óta szuper formában tartja magát.

Szerinte emögött nincs semmi rendkívüli titok, egyszerűen szerencsés alkat. Ám azt elismeri, hogy odafigyel a főétkezésekre, és betartja a régi szabályt: nála a reggeli a legfontosabb étkezés. Arra nem mindig van ideje, hogy a legaprólékosabban válogassa össze, mi kerül a tányérjára a reggeli rohanásban, ám mindig igyekszik eleget enni.

Ebédnél és vacsoránál viszont már odafigyel arra, milyen ételekből szed, és mennyit: ilyenkor az alacsonyabb kalóriatartalmú ételeket részesíti előnyben, és kerüli a szénhidrátokat. Ugyanakkor szívesen lakmározik friss zöldségekből és gyümölcsökből.

A 49 éves színésznő nem lenne ilyen remek formában, ha nem szerepelne előkelő helyen életében a sport: nagyon szeret jógázni, emellett hetente háromszor erősítő gyakorlatokat is végez. Néhány éve minden nap egy órát futott, ezt azonban abba kellett hagynia, mert a csípőjének nagyon megterhelő ez a fajta mozgás.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X