Főoldal > AKTUÁLIS > Fitt és csinos: így nyerte vissza szuper alakját Béres Alexandra!

Fitt és csinos: így nyerte vissza szuper alakját Béres Alexandra!

0

Írta: and

A hollywoodi sztárok körében manapság is divat gyorsan leadni a terhesség alatt felszedett pluszkilókat, azonban még szerencse, hogy a magyar hírességek közül nem követi mindenki ezt a trendet. Béres Alexandra például csak két hónappal kislánya születése után kezdett újra sportolni. „Panna októberben született, két hónapos kora után kezdtem csak el ismét mozogni – árulta el […]

alexandraúj.jpg ()A hollywoodi sztárok körében manapság is divat gyorsan leadni a terhesség alatt felszedett pluszkilókat, azonban még szerencse, hogy a magyar hírességek közül nem követi mindenki ezt a trendet. Béres Alexandra például csak két hónappal kislánya születése után kezdett újra sportolni.

„Panna októberben született, két hónapos kora után kezdtem csak el ismét mozogni – árulta el Alexandra, majd hozzátette: eleinte csak a kislányával törődött, és kivárta, hogy a testének valóban szüksége legyen az edzésre.

„Kezdetben csak a szabadban futottam. Azonban januárban, amikor három hónapos volt a pici, már tartottam aerobik-órát is” – mondta, majd arról is beszélt, hogy bár terhessége alatt nagyon odafigyelt arra, mit eszik, mégis 14 kilót szedett fel.

„Még a kórházban leadtam tíz kilót, a többi pedig szépen lassan leolvadt. A szoptatás fogyaszt: naponta 300-400 kalóriát éget el. Krisztián (a férj – a szerk.) néha csak ámuldozik, hogy milyen jóízűen tudok enni (nevet).”

Alexandra nemcsak az étkezésekre, hanem a megfelelő folyadékbevitelre is ügyel. Emellett fontosnak tartja a lúgosítást is, hiszen sok étel erősen savas.

Ha hidratáló, frissítő finomságra vágyik, Alexandra egy különleges indiai italt, ún. lasszit készít. Egy poharat egy-harmadrészig tölt joghurttal, majd felönti hideg vízzel. Pici sóval, kardamonnal és kurkumával ízesíti, majd rövid időre hűtőbe teszi.

Alexandra azt is elmondta, hogy számára sem az anyaság, sem pedig a terhessége alatt bekövetkezett testi változások nem jelentettek lelki megpróbáltatásokat: „Az anyaság nekem lelkileg is nagyon sokat adott: nem gondoltam volna, hogy ilyen mély érzelmek lakoznak bennem. Örülök, hogy megélhetem a nőiességet ilyenformán is” – árulta el.

Annak ellenére, hogy életében sok a feladat, és néha nagy a pörgés, Alexandra nagyon harmonikus jelenség, aki szinte mindig jól érzi magát a bőrében. „Nem szokott rossz kedvem lenni, szerintem ez annak is köszönhető, hogy könnyedén fogom fel az életet” – mondta.

„Sokan hajlamosak akkor is problémát kerekíteni maguknak, ha amúgy nem lenne gond körülöttük. Az egyensúlyra törekszem mindenben, szerintem ennek a kialakítása a legfontosabb nemcsak belül, hanem magunk körül, a környezetünkben is. Csak figyelnünk kell magunkra, és akkor előbb-utóbb megtaláljuk a harmóniát mindenben” – tette hozzá.

Forrás: Wellness magazin

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!

Játssz és nyerj wellness hétvégét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X