Főoldal > AKTUÁLIS > Gyönyörű és csinos Will Smith felesége! Így tartja formában magát!

Gyönyörű és csinos Will Smith felesége! Így tartja formában magát!

0

Írta: and

Will Smith nagyon büszke lehet a családjára, és persze feleségére is: Jada Pinkett Smith ugyanis a negyedik ikszhez közeledve csinosabb, mint valaha! Ennek a színésznő szerint nincs különösebb oka: ő egyszerűen csak a harmónia és az egyensúly elérésére és fenntartására törekszik, anélkül, hogy túlságosan bonyolult diétás- és mozgásprogramot kellene beiktatnia zsúfolt mindennapjaiba. Ami az étkezéseket […]

profimedia-0076940528.jpg ()Will Smith nagyon büszke lehet a családjára, és persze feleségére is: Jada Pinkett Smith ugyanis a negyedik ikszhez közeledve csinosabb, mint valaha! Ennek a színésznő szerint nincs különösebb oka: ő egyszerűen csak a harmónia és az egyensúly elérésére és fenntartására törekszik, anélkül, hogy túlságosan bonyolult diétás- és mozgásprogramot kellene beiktatnia zsúfolt mindennapjaiba.

Ami az étkezéseket illeti, több világsztárhoz hasonlóan Jada is figyeli az ételek glikémiás indexét, és igyekszik az alacsonyabb GI-jű táplálékokat választani. Ennek megfelelően kerüli például a fehér kenyeret vagy a cukrot, és nem fogyaszt gyorséttermi kosztot sem.

A csipszekkel is óvatos: első terhessége alatt nem tudott ellenállni a Pringles ropogtatnivalóinak, ezért főleg ennek tulajdonította, hogy 23 kilót szedett fel. Így amikor második gyermekét várta, már sokkal óvatosabb volt a finomságokkal.

A 39 éves színésznő tányérjára többnyire proteinben gazdag ételek kerülnek, mint például a halfélék vagy a grillcsirke, alkalomadtán azonban engedélyez magának néhány szelet almát mogyoróvajjal. Emellett nagyon fontos számára a bőséges vízfogyasztás: gyerekeit is arra neveli, hogy minden nap legalább három pohár tiszta vizet igyanak, azután ihatnak üdítőt is.

A színésznő nemrég egy interjúban bevallotta, hogy bár régóta látogatja az edzőtermeket, csak a közelmúltban érzett rá a mozgás örömére. Második gyermeke születése után minden nap kétszer kardio- és súlyzós edzésen vett részt, melyet ma már a gyerekeivel végzett jógagyakorlatok váltanak fel. Jada szívesen sportol a természetben is: szeret síelni, túrázni és hegyet mászni, emellett nagy vágya, hogy megtanuljon szörfözni.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!

Játssz és nyerj wellness hétvégét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X