Főoldal > AKTUÁLIS > Így hozta magát bombaformába a szülés után Milla Jovovich!

Így hozta magát bombaformába a szülés után Milla Jovovich!

0

Írta: and

Bár a közelmúltban Milla Jovovich maga is beismerte, hogy régebben elképesztő diétákkal sanyargatta a testét, például képes volt kávén és cigarettán élni. Terhessége után azonban sokkal felelősségteljesebben kezdett viszonyulni saját testéhez is. A modell-színésznő 2007 novemberében adott életet kislányának, így az az év szinte teljes egészében a gyermekéről szólt. Milla a terhessége alatt semmit sem […]

Bár a közelmúltban Milla Jovovich maga is beismerte, hogy régebben elképesztő diétákkal sanyargatta a testét, például képes volt kávén és cigarettán élni. Terhessége után azonban sokkal felelősségteljesebben kezdett viszonyulni saját testéhez is.

profimedia-0081601228.jpg ()A modell-színésznő 2007 novemberében adott életet kislányának, így az az év szinte teljes egészében a gyermekéről szólt. Milla a terhessége alatt semmit sem tagadott meg magától: „ha otthon reggeliztem, általában négy tojást, szalonnát, vajat és pirítóst ettem. Ha a városban vacsoráztam, többnyire mexikói omlettet, egy halom palacsintát és epershake-et rendeltem” – nyilatkozta a sztár.

Majd hozzátette, hogy szinte minden reggel megkívánta a süteményeket vagy – a kalóriaszegénynek szintén nem tekinthető – fánkokat. Illetve elmesélte a lapoknak azt is, hogy egyszer együltő helyében befalt két csomag kávés sütit.

Milla a terhessége alatt sem állt le a mozgással: a korábban harcművészeti gyakorlatokkal és dzsiu-dzsicuval edző híresség nagy pocakkal is jógázott. Állítása szerint ez nemcsak hasznos testmozgást jelentett számára, de a lelkének is jót tett, illetve segítette felkészülését kislánya érkezésére.

A szülés után pedig a sztártréner Harley Pasternak segítségével kezdett diétázni és edzeni. 5 hónap alatt kellett ismét a legjobb formájába lendülnie, ami azért tűnt nehéz feladatnak, mert terhessége alatt 87 kilóra hízott, azaz 32 kilót szedett fel.

A sztár számára fontos szempont volt, hogy a fogyást ne éhezéssel érje el. A Harley által kifejlesztett 5 faktoros diétával ez a vágya teljesült is, hiszen a fehérjék, a rostok, a kevés szénhidrát és zsír, valamint sok víz bevitelével tulajdonképpen nem érezte magát éhesnek. Emellett a lapoknak elárulta, hogy nassolnivalók helyett salátát fogyasztott, este pedig gyakran steaket evett. 

Hogy biztos legyen a siker, minden ételt a tréner készített el Milla számára, aki a diétát minden héten öt edzéssel toldotta meg: intenzív erősítő- és aerobic-gyakorlatokat végeztek Pasternakkal, amelyek a modell-színésznő egész testét átmozgatták.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X