Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi bombaalakját a 45 éves modell!

Így őrzi bombaalakját a 45 éves modell!

0

Írta: and

A sztárok világában ma már nem túl divatosak a gyorsdiéták: a legtöbb színésznő kiegyensúlyozott és változatos étkezésre, valamint a rendszeres mozgásra esküszik. Ám a szép modell és színésznő, Elizabeth Hurley ebben kivételnek számít, ugyanis a pletykák szerint bombaalakja megőrzése érdekében a legbutább diétáknak és a legelképesztőbb önsanyargatásnak is hajlandó magát alávetni. Egyes források szerint Liz […]

profimedia-0048414999.jpg ()A sztárok világában ma már nem túl divatosak a gyorsdiéták: a legtöbb színésznő kiegyensúlyozott és változatos étkezésre, valamint a rendszeres mozgásra esküszik. Ám a szép modell és színésznő, Elizabeth Hurley ebben kivételnek számít, ugyanis a pletykák szerint bombaalakja megőrzése érdekében a legbutább diétáknak és a legelképesztőbb önsanyargatásnak is hajlandó magát alávetni.

Egyes források szerint Liz gyakran tart káposztaleves-kúrát, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét: ezzel a diétával egy hét alatt akár öt kilónak is búcsút mondhat. Ilyenkor a levesből bármennyit lehet fogyasztani, mellé pedig járhat egy kevéske barna rizs, tej, görögdinnye, vagy zöldség- és gyümölcslé a diéta bizonyos napjain.

A modell nemrég azt is bevallotta egy külföldi lapnak, hogy az alkoholtartalmú italokban is nézi a kalóriák számát, ezért a bort vodkára cserélte le. „Ha meghívnak egy rendezvényre, bor helyett vodkát kérek, ásványvízzel és citrommal” – árulta el a szép Liz, akiről sokan tudják, hogy a kávéról is lemondott.

De állítólag nemcsak erről: a szépségről úgy hírlik, hogy 2002-ben, kisfia születése után csak egy-egy maréknyi aszalt gyümölcsön élt éjszakánként, amikor a kis Damian mellett virrasztott. Nappal pedig mindössze egyszer evett: némi párolt halat barna rizzsel. Emellett folyton a taposógépen lépegetett, hogy leadja azt a 24 kilót, amit terhessége alatt felszedett: ezt végül 3 hónapnyi kitartó munkával el is érte.

Manapság azonban beéri a gyermeke utáni rohangálással sport gyanánt, és egy kicsit az édességek tekintetében is engedékenyebb önmagával: ha nassolnivalóra vágyik, egy kanálnyi jégkrémet vagy magas kakaótartalmú, lehetőleg bio étcsokoládét szopogat.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!

Játssz és nyerj wellness hétvégét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X