Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi csinos vonalait Gryllus Dorka!

Így őrzi csinos vonalait Gryllus Dorka!

0

Írta: and

Gryllus Dorka neve talán számodra sem csak színházi- és filmes karrierje miatt ismerős, hanem azért is, mert egy kicsit mindig is irigyelted kecses alkatát, sugárzó szépségét és kiegyensúlyozottságát. A színésznő is osztja azt a nézetet, mely szerint a szépség minden nőnél belülről fakad, és ahogy érünk, ez egyre inkább megmutatkozik. Ugyanakkor egyetért azzal is, hogy […]

Gryllus Dorka neve talán számodra sem csak színházi- és filmes karrierje miatt ismerős, hanem azért is, mert egy kicsit mindig is irigyelted kecses alkatát, sugárzó szépségét és kiegyensúlyozottságát.

dorkabelso.jpg ()A színésznő is osztja azt a nézetet, mely szerint a szépség minden nőnél belülről fakad, és ahogy érünk, ez egyre inkább megmutatkozik. Ugyanakkor egyetért azzal is, hogy bizonyos nők, bár nem tekinthetők szabályos szépségnek, kisugárzásukkal mégis képesek magukra vonzani a tekintet.

Dorka igyekszik jó cselekedetek által pozitív kisugárzást nyerni, de mint mondja: „nem azért vagyok jó, hogy szép legyek. Ha pozitívan állok mindenhez, és jó dolgokat teszek, én is jobban érzem magam”.

A szépség tehát a színésznő életében a jóval, a kellemessel és a belső harmóniával áll összefüggésben. Mint mondja, lelkileg leginkább a családjával, szeretteivel vagy párjával töltött idő, az éneklés és a vasárnaponkénti templomi istentisztelet tölti fel.

Emellett persze a testének járó apróbb kényeztetésekről sem feledkezik meg: ha jól szeretné érezni magát a bőrében, annyit alszik, amennyit csak lehet, valamint igyekszik rengeteg folyadékot, egészséges ételeket és bioélelmiszereket fogyasztani.

Dorkának van egy egyszerű praktikája túlevés ellen, amit bárki egyszerűen betarthat: szedjünk mindig egy kicsivel kevesebb ételt a tányérunkra, mint amit a szemünk kíván. A színésznő emellett az ételek minőségére is ügyel. „Kerülöm a tartósítószereket és színezékeket tartalmazó ételeket, mert ezek olyan adalékanyagok, amelyekkel feleslegesen terheljük a szervezetünket” – mondta.

Dorkával évekkel ezelőtt édesanyja szerettette meg a jógát, így a mai napig örömmel végzi ezeket a gyakorlatokat. Ha Budapesten van, személyi trénerével, Langó Anikóval edz, és az általa előírt gyakorlatokat végzi Németországban is. Emellett vett egy biciklit – Berlinben azzal közlekedik, saját maga, és mások testi épségére vigyázva.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!

Játssz és nyerj wellness hétvégét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X