Főoldal > AKTUÁLIS > Két gyerek után, 42 évesen is bombanő Naomi Watts!

Két gyerek után, 42 évesen is bombanő Naomi Watts!

0

Írta: and

Naomi Watts meglehetősen későn lett édesanya: első gyermekét, Alexander Pete-et 39 évesen hozta világra, a második babát, Samuel Kait pedig 40 esztendősen. A pluszkilók leadásában viszont gyors volt, sőt mi több, eredményes is. A színésznő külföldi oldalak információi szerint többféle diétát is kipróbált, hogy második kisfia születése után a lehető leghamarabb újra formába lendüljön: a […]

Naomi Watts meglehetősen későn lett édesanya: első gyermekét, Alexander Pete-et 39 évesen hozta világra, a második babát, Samuel Kait pedig 40 esztendősen. A pluszkilók leadásában viszont gyors volt, sőt mi több, eredményes is.

profimedia-0077041995.jpg ()A színésznő külföldi oldalak információi szerint többféle diétát is kipróbált, hogy második kisfia születése után a lehető leghamarabb újra formába lendüljön: a vércsoport-diétának és a zónadiétának is alávetette magát.

Utóbbinál a tápanyagok megfelelő arányban történő bevitelén van a hangsúly: 40 százalék szénhidrátot, 30 százalék fehérjét és szintén 30 százaléknyi zsírt lehet bevinni a szervezetbe, így a hormonháztartás a megfelelő „zónába” kerül, ami egy látványos, de lassabb ütemű fogyást eredményez.

Naomi azonban meg akarta gyorsítani a folyamatot, így mindössze napi 500 kalóriát fogyasztott. Ez az étrend – ha valaki hetekig követi – nagyon veszélyes lehet, hiszen egy egészséges nő számára a napi ajánlott kalóriamennyiség kb. 1800 kcal!

A színésznő valószínűleg nem tartotta magát sokáig ehhez az étrendhez, ehelyett inkább folytatta kedvenc sportját, a Pilatest, amit egyik terhessége alatt sem hagyott abba. Második gyermekének születése után személyi edzővel is dolgozott, aki néhány hét alatt erősítő- és kardio- gyakorlatokkal, valamint jógával hozta őt remek formába a The International c. filmje forgatására.

Naomi manapság Kristin McGee Pilates gyakorlataival tartja magát fitten, amelyek kardio- gyakorlatokkal ötvözik a Pilatest. A színésznő számára ez azért fontos, mert így nemcsak színesebb és aktívabb a mozgás, hanem abban is biztos lehet, hogy nem fogja elunni magát az edzőteremben!

Fotó: Profimedia.hu

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X