Főoldal > AKTUÁLIS > Kiút a káoszból!

Kiút a káoszból!

0

Írta:

Richard Bartlett: Mátrix energetika Dr. Richard Bartlett rájött, hogy amit valaha természetgyógyász orvosként az emberi testről megtanult, az csupán a jéghegy csúcsa, és miután látta a keze alatt végbemenő változásokat, és visszajelzéseket kapott a szem számára láthatatlan átalakulásokról, tudta, hogy tovább kell adnia ezt a tudást. Az általános orvosi attitűd, amely a tünetekre, a betegségre […]

Mátrixenergetika.jpg ()Richard Bartlett: Mátrix energetika

Dr. Richard Bartlett rájött, hogy amit valaha természetgyógyász orvosként az emberi testről megtanult, az csupán a jéghegy csúcsa, és miután látta a keze alatt végbemenő változásokat, és visszajelzéseket kapott a szem számára láthatatlan átalakulásokról, tudta, hogy tovább kell adnia ezt a tudást. Az általános orvosi attitűd, amely a tünetekre, a betegségre koncentrál, nem visz előre, ugyanis szükségszerűen beszűkíti a lehetőségeket. Azáltal, hogy a rosszra koncentrálunk, óhatatlanul energiát adunk neki, és megerősítjük létezését. A cél ezzel szemben az, hogy meglássunk más, jobb lehetőségeket, és azokkal együtt rezegve valóságként éljük meg átalakulásunkat. Bartlett módszerének lényege, hogy miközben két pontot gyengéden megérint páciensei testén, gondolatai összpontosításával képes helyreállítani a testi, szellemi és spirituális egyensúlyt, és azonnal korrigálni tudja az akár évek óta fennálló deformitásokat is.

258 oldal/Ára: 3290 Ft (Édesvíz Kiadó)

Osho: Érettség – Vállalj felelősséget önmagadért!

“Légy az, aki vagy. Sose akarj más lenni, és akkor érett leszel. Az érettség nem más, mint hogy elfogadod az önmagaddá válással járó felelősséget, bármi legyen is az ára. Mindent kockára teszel, csak, hogy önmagad lehess – erről szól az érettség.” OshoErettseg.jpg ()
A Viagra és a plasztikai sebészet korában, egy olyan kultúrában, amely az ifjúság megszállottja, és minden áron el akarja kerülni az öregkort, nagy bátorságra vall feltenni a rég elfeledett kérdést: Mit nyerhetünk az öregedés folyamatával? Mi előnyünk származik abból, ha elfogadjuk ezt a természetes jelenséget, és nem törekszünk minden erőnkkel arra, hogy egész a sírig megőrizzük fiatalságunkat és annak minden gyönyörét?
Osho visszavezet bennünket a gyökerekig, és megmutatja, hogyan nőhetünk fel, hogyan válhatunk érett emberré ahelyett, hogy egyszerűen csak megöregednénk. Az érettség belső növekedés, szemben az öregedéssel, amely pusztán testi folyamat. Emlékeztet rá, milyen boldogság vár ránk kapcsolatainknak és személyes céljaink elérésének köszönhetően, amit egyedül az igazi érettség hozhat el számunkra. Felvázolja az élet tíz fő korszakát a gyermekkor énközpontú univerzumától kezdve az iskola időszakán, majd a bölcsesség kivirágzásán át az időskor bölcs higgadtságáig.
Osho pimasz humora mélységes együttérzéssel és bölcsességgel párosul, hiszen tudja, milyen könnyű szem elől téveszteni életünk valódi értelmét és célját, ami végső soron nem más, mint hogy ünneplés és öröm közepette kibontakoztassuk érett egyéniségünket.

200 oldal/Ára: 2990 Ft (Édesvíz Kiadó)

Penney Peirce: Frekvencia – A személyes rezgés hatalma

“Minden élőlényben van egy rész, amelyik önmagává szeretne kiteljesedni – az ebihal békává, a hernyó pillangóvá, a megtépázott lélek teljes emberré. Ez a spiritualitás.”
Ellen Bass

Frekvencia.jpg ()Kaotikus, ám elképesztően termékeny korban élünk. Ahogy a nyugtalan állatok megérzik a közelgő földrengést, úgy érezzük mi is, hogy hatalmas változás van készülőben. Olyan átalakulás kezdetének vagyunk tanúi, amilyenre évezredek óta vagy talán még soha nem volt példa a Földön. Mind ugyanabban a cipőben járunk: most tanuljuk, hogyan kell alkalmazkodni a tudatosság magasabb frekvenciájához. Egy olyan világból, ahol megtanultuk, hogyan lehet okossággal és akaraterővel áthidalni a köztünk és a többi ember között tátongó állítólagos szakadékot – és megszerezni, amire szükségünk van -, most átlépünk egy másikba, ahol energiarezgéssel rendelkező lényekként szoros kölcsönhatásban állunk a többi vibráló, rezgő lénnyel. Magunk mögött hagyjuk az Információs Korszakot, és átlépünk az Intuíció Korába, amely komoly átalakulást jelent világszemléletünkben.

A Frekvencia lapjain Penney Peirce bemutatja, hogyan hangolódjunk rá egyéni frekvenciánkra, és miként használjuk fel tudatosan ezt az energiát életünk megváltoztatására. Egyéni rezgésünk, alapfrekvenciánk az az energiafrekvencia, amely minden pillanatban jelen van a testünkben, az érzelmeinkben és az agyunkban – a legfontosabb rendelkezésünkre álló eszköz az ideális élet megteremtéséhez és élvezetéhez. Ha kihasználjuk egyéni rezgésünk erejét, nemcsak a tudásunkat mélyíthetjük el, hanem a félelmeinktől is megszabadulhatunk, szeretetteljesebbek lehetünk, jobb kapcsolatokat alakíthatunk ki másokkal, olyan életre tehetünk szert, amilyenre mindig is vágytunk, és felgyorsíthatjuk spirituális fejlődésünket.

A Frekvencia megmutatja, energiaállapotunk módosításával hogyan terelhetjük jó irányba sorsunkat – és élvezhetjük egy olyan élet gyümölcseit, amelyért keményen megdolgoztunk.

376 oldal/ Ára: 3790 Ft (Édesvíz Kiadó)

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X