Főoldal > AKTUÁLIS > Lesd el Kate Beckinsale bombaformájának titkát!

Lesd el Kate Beckinsale bombaformájának titkát!

0

Írta: and

Kate Beckinsale filmes sikerei mellett külseje is irigylésre méltó: a színésznő bájos arcához remekül karbantartott test társul. A sztár azonban – a pletykákkal ellentétben – nem koplalással vagy gyorsdiétákkal éri el, hogy vékony maradjon, hanem egészséges táplálkozással és sok mozgással őrzi vonalait. Bár azt korábban ő maga is megerősítette, hogy tinédzserként bulimiás volt, mégis sikerült […]

Kate Beckinsale filmes sikerei mellett külseje is irigylésre méltó: a színésznő bájos arcához remekül karbantartott test társul. A sztár azonban – a pletykákkal ellentétben – nem koplalással vagy gyorsdiétákkal éri el, hogy vékony maradjon, hanem egészséges táplálkozással és sok mozgással őrzi vonalait.

profimedia-0070570225.jpg ()Bár azt korábban ő maga is megerősítette, hogy tinédzserként bulimiás volt, mégis sikerült legyőznie a betegségét. A szép színésznő ugyanis belátta, hogy életében és táplálkozásában is egyensúlyra van szüksége.

„A húszas éveimben még fogalmam sem volt az egészséges életmódról. Ettem egy kicsit reggelire, majd ebédre is, majd sült krumplit vacsoráztam, és csodáltam, hogy borzasztóan érzem magam” – árulta el egy interjúja során a sztár, aki ma már sokkal tudatosabb.

„Reggelire általában tojást vagy zabkását eszem, ebédidőben csirke vagy zöldség kerül az asztalomra, vacsorára pedig többnyire hal zöldségekkel a menü” – sorolta Kate, majd azt is elárulta: a muffinok a gyengéi. Ha valaki megkínálja, egyet szinte mindig engedélyez magának ebből a finomságból.

Kate-nek a muffin mellett van még egy nagy kedvence: a zöld tea. Ebből egy külföldi magazin értesülései szerint naponta akár 12 pohárral is elkortyolgat, mert megnyugtatja, és elmondása szerint fogyasztása után az édességeket sem kívánja.

„Nekem is vannak jó és rossz napjaim. De ma, a harmincas éveimben járva már sokkal tudatosabb vagyok a testemet illetően, és jobb formába is lendültem, mint korábban” – tette hozzá az Underworld és a Van Helsing című filmek gyönyörű sztárja.

Kate korábban többször is említette, hogy nem szívesen mozog a természetben, mert nem szereti, ha nézik őt sportolás közben. Épp ezért saját konditerme van, ahol különböző gépek állnak rendelkezésére – innen csak néha merészkedik ki sétálni vagy túrázni.

A színésznő Valerie Watersszel készült az Underworld mozik forgatására, és az együttműködést később sem hagyták abba. A sztártréner harcművészetekből összeállított gyakorlatokkal és futással hozta formába Kate-et, akinek alakján az sem látszik, hogy egy 11 éves kislány, Lily anyukája.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X