Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima Magazin 21. száma!

Megjelent a Maxima Magazin 21. száma!

0

Írta: and

Akár volt merszed, és jelentkeztél címlaplány-kereső játékunkra, akár csak gondoltad, milyen jó lett volna benevezni a megmérettetésre, biztosan érdekel a végeredmény: ki is lett a Maxima Címlaplánya 2010 nyertese. Ebben a számban végre lehull a lepel! Az előző jegyzetemben már írtam róla, milyen nehéz dolga volt a zsűrinek. Húsz olyan lány érkezett ugyanis a válogatásra, […]

Akár volt merszed, és jelentkeztél címlaplány-kereső játékunkra, akár csak gondoltad, milyen jó lett volna benevezni a megmérettetésre, biztosan érdekel a végeredmény: ki is lett a Maxima Címlaplánya 2010 nyertese. Ebben a számban végre lehull a lepel!

maxima21.jpg ()Az előző jegyzetemben már írtam róla, milyen nehéz dolga volt a zsűrinek. Húsz olyan lány érkezett ugyanis a válogatásra, akik megérdemelték volna az első díjat. Szépek, kedvesek és nagyon természetesek voltak. Az utolsó lány érkezéséig mindannyiunknak meg is volt a maga favoritja. Gondoltuk, ha lemegy a verseny, összedugjuk a fejünket, és kitaláljuk, melyikünk kedvence lesz a befutó. Aztán huszadiknak bejött Eszter. A beküldött privát fotói alapján gondoltuk, hogy szép lány, de amikor megláttuk, bennünk ragadt a szó… Én ilyen gyönyörű pofit még életemben nem láttam. A vonásaihoz ráadásul hibátlan, porcelán bőr és bizony egy bizonytalan szempár párosult. Ennek a lánynak ugyanis fogalma sem volt arról, milyen szép. Azt gondolta, attól, hogy inkább Jennifer Lopez, mint Kate Moss típus, nálunk már vesztett. Márpedig ettől az esetlenségétől lett természetesen bájos. Ráadásul amikor elkezdte magyarázni, hogy végzett biológusként miért jelentkezett gyógynövény- és fűszernövény- termesztő és -feldolgozó szakra, hirtelen csodálatra méltó is, hiszen egy szavát sem értettük. Egyértelmű volt a zsűri döntése. Pedig a lányok között voltak, akikkel később biztosra mentünk volna. Hiszen egy címlapfotózáson, pláne, ha civillel van dolgunk, jól jön a talpraesettség, illetve ha az alany tisztában van az adottságaival. Mi mégis Eszterrel próbáltunk szerencsét. Egyrészt azért, mert a többi, tényleg biztos befutó lány még meg fogja találni a maga számítását – látjuk még őket szépségkirálynő-választásokon… Másrészt tudtuk: ha Eszternek adunk esélyt, gyémántra lelünk. És igazunk lett. Olyan természetesen mosolygott a kamerába, mintha mindig is ezt tette volna. Igen, a biológián túl valószínűleg erre is született.      

Zellei Dóra
főszerkesztő

A Maxima 21. számának tartalmából:

– Címlaplány-játék
– Találkozhatunk E.T-vel?(Parajelenségek)
– Lekéstünk róluk… (Pasik, akik már elkeltek)
– Hogy vagy? De tényleg! (lelki tuning, a lelki egészség világnapja alkalmából)
– Második esély a boldogságra (újrakezdett kapcsolatok)
– Őszi édenkert (szépítők konyhakertből)
– Szexmasszázs otthonra

 

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától! 

Játssz és nyerj wellness hétvégét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X