Főoldal > AKTUÁLIS > Micsoda vonalak! Így tartja magát formában Hilary Swank!

Micsoda vonalak! Így tartja magát formában Hilary Swank!

0

Írta: and

Hilary Swankről köztudott, hogy sokáig vegetáriánus volt: a színésznő 18 éven keresztül egy falat húst sem evett. Ezen csak azért változtatott, mert túlságosan vékony lett, és nem érezte magát elég erősnek sem. Így mára – némi lelkifurdalással – beiktatta a húsféléket is az étrendjébe.  Az Oscar-díjas színésznő a húsevés mellett a vitaminokat is nagyon fontosnak […]

Hilary Swankről köztudott, hogy sokáig vegetáriánus volt: a színésznő 18 éven keresztül egy falat húst sem evett. Ezen csak azért változtatott, mert túlságosan vékony lett, és nem érezte magát elég erősnek sem. Így mára – némi lelkifurdalással – beiktatta a húsféléket is az étrendjébe. 

profimedia-0082119756.jpg ()Az Oscar-díjas színésznő a húsevés mellett a vitaminokat is nagyon fontosnak tartja: nemcsak szedi ezeket a kiegészítőket, hanem rendszeresen kap vitamin-injekciókat is. „Elmentem egy vérvizsgálatra, ahol kiderült, milyen vitaminokra van leginkább szükségem” – indokolta döntését a sztár.

Hilary életében a rendszeres mozgás is fontos szerepet tölt be, ahogyan ő fogalmazott egy interjú során: „az edzés olyan számomra, mint a levegő, az étel és az ital: nélkülözhetetlen az élethez”.

A színésznő korábban többféle sportot is kipróbált: 3 éves korában kezdett úszni, majd kosárlabdázott. De szeret túrázni, és élvezi a Krav Maga órákat is, ami tulajdonképpen egy Izraelben kifejlesztett önvédelmi technika.

A 36 éves Hilary saját bevallása szerint is nagyon szeret a szabadban mozogni: ha egy kis szabadideje van, úszni vagy biciklizni megy. Ezek mellett a futással is megbarátkozott, pedig korábban nem ez volt a kedvenc mozgásformája.  

A színésznő manapság leggyakrabban a Core Fusion névre keresztelt speciális edzésmód segítségével tartja magát formában, ami a jóga, a Pilates és kardio-gyakorlatok keveréke. Hilary fontosnak tartja azt is, hogy soha ne érezze kényszernek a mozgást: akkor sportol, amikor jól esik a testének, a hét legalább öt napján azonban általában szerepel mozgás a napirendjében.

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X